Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Tüp Mide Ameliyatı Avantajları

Tüp Mide Ameliyatı Avantajları

haber haber - - 5 dk okuma süresi
11 0

Tüp Mide Ameliyatı Avantajları

Merak edilen tüp mide ameliyatı doğrudan midenin ortalama olarak %80 oranında küçültülmesidir. Bu işlem doğrudan tıbbi ameliyathane ortamında yapılır. Bu nedenle cerrahi bir işlemdir. Tüp mideli ameliyatları aynı zamanda obezite cerrahileri olarak da bilinir. Bu özel cerrahi müdahale üzerinden mideye zarar verilmeden gözle görülür düzeyde mide küçülmesi sağlanır.

Zayıflama konusunda en etkili tedavi olan tüp mide ameliyatlar bu nedenle profesyonel zayıflatma klinikleri tarafından da tavsiye edilir. Bu tedavi üzerinden mideniz %80 düzeyinde küçültülür. Bu nedenle de aşırı yemek yeme alışkanlığınızdan kurtulabilirsiniz. Tüp midelerin ameliyatları fiyatları bugün daha düşüktür. Bu kapsamda ameliyatta ekonomik yönden de avantajlı olabilirsiniz.

Tüp Mide Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Tüp mideli ameliyatı yasal kapsamda 18 yaşını dolduran herkese uygulanabilir. Fakat öncesinde tüp mide ameliyatı güncel fiyatı incelenmelidir. Bu kapsamda en kaliteli obezite cerrahi klinik merkezinden tüp mide cerrahi ucuz fiyattan yaptırılabilir.

En Sık Hangi Mide Küçültme Ameliyatı Yapılıyor?

En sık obezite cerrahisi uygulanır. Bu ameliyat türü üzerinden ortalama olarak 40 kilograma kadar fazla kilolar yok edilebilir. Bu nedenle obezite hastalığı tüp mide cerrahi üzerinden tarihe karışır.

Tüp Mide Ameliyatı Olanlar Ne Kadar Kilo Veriyor?

Birçok özellikleri bulunan tüp mide ameliyatı olanlar ortalama olarak 20 ila 50 kilogram aralığında fazla kilolarından kurtuluyor. Bu nedenle obezite cerrahi gibi tüp midelerin ameliyatlarından da yüksek başarılı sonuç elde edilir.

Tüp Mide Ameliyatı Kaç Yaşına Kadar Yapılır?

Türkiye genelinden obezite cerrahi gibi tüp midedoğrudan 60 ila 70 yaş aralığında dek uygulanabilir. Bu nedenle ameliyat olmak için yasal olarak 18 yaşını doldurmanız gerekir.

Tüp Mide Ameliyatından Sonra Nasıl Beslenilmeli?

Tüp mideli ameliyatlardan sonrasında düzenli ve yağsız olarak beslenilmelidir. Bu nedenle obezite cerrahiler gibi tüp mide ameliyatlarının sonrasında da günlük düzenli olarak yağsız ve taze besin ürünleri üzerinden beslenilmelidir. Günlük düzenli olarak spor yapılmalıdır. Hareketli yaşam tarzına sahip olunmalıdır.

Obezite Tedavisi İçin Ameliyat Çeşitleri

Obezite hastalığı tedavisi mevcuttur. Bu nedenle obezite için profesyonel olarak obezite cerrahisi uygulanabilir. Bu ameliyat türü haricinde tüp mideli ameliyatta doğrudan obezite hastalığında uygulanabilir.

Obezite Ameliyatı Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Obezite cerrahi girişimi sonrasında bilinmesi gerekenler mevcuttur. Bu ameliyattan en az 30 gün boyunca günlük taze sebze ve meyve bolca tüketilmelidir. Hareketsiz yaşam biçiminden uzak durulmalıdır.

Obezite Cerrahisi Ameliyatı Nasıl Etkili Oluyor?

Obezite ameliyatı hızlı bir biçimde etkili oluyor. Bu nedenle obezite cerrahisi en pratik olarak neticeler sunan cerrahi uygulamadır. Bu özel ameliyat modeli üzerinden fazla kilolarınızdan birkaç saat içerisinde kalıcı olarak kurtulabilirsiniz.

Obezite Cerrahisi Sonrası, Ne Kadar Sürede Ne Kadar Kilo Verilir?

Obezite ameliyatından sadece 2 hafta içerisinde ortalama olarak 50 kiloya kadar fazla kilolarınızı atabilirsiniz. Bu kapsamda obezite cerrahisi güvenle yaptırabilirsiniz. Bu ameliyat modeli geçmişten günümüze dek uygulanıyor. Obezite hastalığının en etkin olarak yok edilmesinde ameliyat önemli bir rol üstleniyor.

Obezite Cerrahisi Sonrası Ne Zaman İşe Dönmek Mümkün?

Obezite ameliyatı sonrasında sosyal hayatınıza dönüş yapmanız zaman kaybı yaşamamanız açısından da büyük avantaj sağlar. Obezite ameliyatı için doğrudan doktorunuzun kurumsal klinik sitesinden de erkenden randevu alabilirsiniz. Randevu formunuzu doldurarak daha hızlı bir şekilde obezite ameliyatına giriş yapabilirsiniz.

Obezite hastalığı henüz ilk belirtisinden itibaren iş ve sosyal hayatınızı olumsuz yönde etkiler. Bu nedenle ameliyatı yaptırmanız tavsiye edilir. Obezite hastalığının ameliyatı sonrasında sadece 1 hafta içerisinde işe dönebilirsiniz. Bu nedenle obezite cerrahisi sosyal hayata dönüş açısından da en hızlı dönüş yapılan ameliyat türüdür.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir