Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Saç Bakım Şampuanı İle Sağlıklı Saçlar

Saç Bakım Şampuanı İle Sağlıklı Saçlar

haber haber - - 2 dk okuma süresi
12 0

Saç Bakım Şampuanı İle Sağlıklı Saçlar

Şampuan,  toplumun her kesiminin kullandığı kozmetik ürünlerin en başında gelmektedir. Piyasa şartları içerisinde pek çok marka çeşitli ürünlerini kullanıcılara sunmaktadır. Piyasa şartlarına göre üretilen bu ürünler her kesime ulaşılabilir olması nedeni ile kalite açısından her zaman sorgulanmıştır. Bu neden ile kuaförlerin nerede ise tamamında piyasa ürünü şampuanlara yer verilmemektedir.

Müşterilerine en iyi hizmeti sunmak isteyen kuaförler, en iyi ve en kaliteli şampuan ile müşterilerine hizmet sağlamak isterler. Bu noktada kuaför Aşkın çıtayı son derece yukarı taşıyarak salonunda Aveda ürünlerine yer vermiştir.

Şampuan kullanımı ile ilgili çeşitli önerilerde de bulunan kuaför Aşkın; şampuanın doğal olması ve içerisinde hiçbir kimyasal bulundurmaması gerektiğini, bu sayede de saçların çok daha sağlıklı bir kök yapısına ulaşacağını belirtmiştir.

Aveda Şampuan Çeşitleri.

Kuaför Aşkın, salonunda Aveda ürünlerini tercih etmesinde en büyük neden olarak tamamen doğal içerikli olması ve son derece iyi sonuçlar elde edilmesini göstermiştir.

Aveda ile müşterilerini buluşturan Aşkın, aldıkları geri dönüşümünde son derece iyi olduğunu belirtmektedir.

Yüzde yüz doğal ve yüzde yüz geri dönüşümlü bir şişede sunulan Aveda şampuan vegan ürünler kategorisinde yer almaktadır. Her saç tipi ve saç derisine uygun bir seçenek bulunan markaya Kuaför Aşkın müşterileri oldukça yoğun ilgi göstermektedir.

Yıpranmış saçların onarılmasını sağlayan şampuan, saç derisini rahatlatan ve sağlıklı olmasını sağlayan şampuan, saç dökülmesine karşı kökleri besleyen nemlendirici şampuan ve çok daha fazlası Aveda ile kuaför Aşkın’da müşterilerine uygulanmaktadır.

Kaynak:https://www.instagram.com/kuafor.askinhortum/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir