Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Niziplioğlu Kıymetli Madenler yönetim kurulu üyesi Faruk Alp Niziplioğlu ve NzpGold’un hikayesi

Niziplioğlu Kıymetli Madenler yönetim kurulu üyesi Faruk Alp Niziplioğlu ve NzpGold’un hikayesi

haber haber - - 4 dk okuma süresi
14 0

Niziplioğlu Kıymetli Madenler yönetim kurulu üyesi Faruk Alp Niziplioğlu ve NzpGold’un hikayesi

Niziplioğlu Kıymetli Madenler yönetim kurulu üyesi Faruk Alp Niziplioğlu, marka hikayelerini hedeflerini ve yatırımlarını anlattı.

Niziplioğlu Kıymetli Madenler, dedem Hüseyin Niziplioğlu’nun İskenderun’da kuyumculuğa başlaması ile ilk ışığı yaktığını, esnaflığın temeli olan güven duygusunun hızla yayılmasından sonra İskenderun, Kilis, Gaziantep’te devam ettirmesinin ardından, 70’li yılların sonuna doğru Babam Ömer Niziplioğlu ve amcam Murat Niziplioğlu’nun da aktif rol oynamasıyla birlikte Kapalıçarşı’ya gelmeleri ile başlamış bir hikayedir. Kuyumculuktan üreticiliğe geçerken o dönem, “yapamazsınız, ne gerek var” sözlerine asla aldırış etmeden, çok da zorlu yollardan geçerek, büyük fedakarlıklar ve emeklerle kurmuşlar burayı. Dönemin ve ülkenin şartlarına göre, çok iyi bir strateji de oluşturarak, sağlam temelli bir marka kurmayı başarmışlar. Öngörülü adım atmayı ve değerlerine sahip çıkmayı başarmışlar. Bizlere de öğrettikleri ve benimsettikleri ilk şey, değerlerimiz oldu. Belki de başarının sırrı da buradan geliyor. Bizlerde eğitimlerimizi tamamladıktan sonra, uzmanlık alanlarımıza göre şirketimizde aktif olarak üretmeye başladık. Ben ve kuzenlerim, Niziplioğlu adını bugün çok daha büyük ve uluslararası bilinirliğe sahip noktaya ulaşması için çok çalışıyoruz.
Önceliğimiz çağın gerisinde kalmamak, sürekli üretmek, hedef kitleyi genişletmek, dijital’in kendi dünyası içinde de yer edinebilmek ve elbette doğru yatırımlarla ulaşmak istenen noktayı sağlamlaştırmak görevimiz haline geldi. Bugün ülkemizde oluşturduğumuz güven hız ve üretim üçgenini dünyaya yaymak ve uluslararası bilinirlik için büyük çalışmalara da imza atmaya devam ediyoruz. Ülkemizin dört bir yanında NZP GOLD markasını görebilirsiniz. İstanbul, İzmir, Kapalıçarşı ve Şanlıurfa’da aktif olarak faaliyetlerimize devam ederken, Almanya’da NZP GOLD GMBH olarak da yerimizi aldık. NZP GOLD Almanya GMBH bizlerin yeni gözdesi. Oldukça büyük bir yatırım söz konusu orada. Derin Arge ve Ürge çalışmalarından sonra 10 milyon Euro’luk bir yatırım yaptık. Bu rakam azımsanamayacak kadar büyük ve sağlam temel üzerine kuruldu. Ciddi çalışmalar ve operasyonel süreçler tamamladıktan sonra bugün geldiğimiz noktada rafinasyon için 5 milyon eurodan fazla yatırım yaptığımızı söyleyebilirim. Almanya GMBH markası için hem istihdam hem üretim adına ciddi projeler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü bizler için yatırımların başarısı sürdürülebilir olmasıyla eşdeğerdir. Almanya’da kurduğumuz fabrika için ise 4 milyondan fazla yatırım yaptığımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Yaklaşık 30 çalışan ile çıktığımız Almanya yolculuğu, planlı hedefler ve projelerle çok yakın zamanda daha artacaktır.
Niziplioğlu Holding olarak, atalarımızdan aldığımız bayrağı gururla ve azimle en yukarıya taşımak için çalışmaya, gelişmeye ve büyümeye devam edeceğiz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir