Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Ziraat Türkiye Kupasında Sona Gelindi

Ziraat Türkiye Kupasında Sona Gelindi

haber haber - - 2 dk okuma süresi
14 0

Ziraat Türkiye kupasında yarı finale yükselen takımlar belli oldu. Büyük çekişmelere sahne olan çeyrek final maçlarında rakiplerini eleyerek yarı finale çıkan takımlar netleşti. Fenerbahçe’yi uzatmalarda attığı gol ile deviren Medipol Başakşehir yarı finale ismini yazdıran ilk takım olmuştu. Galatasaray’ı 3-2 lik bir skor ile yenen Aytemiz Alanyaspor diğer bir yarı finalist oldu. Sivas Sporu attığı tek gol ile kupa dışına iten Fraport Tav Antalya Spor diğer bir yarı finalist oldu.

Son yarı finalist ise Konyaspor ile oynadığı çekişmeli maçı penaltı atışları ile kazanan Beşiktaş oldu. Büyük çekişme içinde geçen çeyrek final maçlarının tamamlanmasıyla yarı final maçlarının tarihi ve eşleşmeleri de belli oldu. Mart ayında oynanacak olan Fraport Tav Antalya Spor ile Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş ile Medipol Başakşehir maçı sonrası Ziraat Türkiye Kupası’nın sahibi belli olacak.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçları

Tek maç üzerinden eleme usulü oynanacak olan Ziraat Türkiye kupası yarı final maçlarının tarihi belli oldu. Fraport Tav Antalya Spor ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Diğer yarı final maçı ise Beşiktaş ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak. Ziraat Türkiye kupası yarı final maçları 16- 17- 18 Mart tarihlerinde oynanacak. Bu maçlarda galip gelen takımlar finalde karşı karşıya gelecek. Bu maçların galipleri birbirleriyle mücadele edecek ve kazanan takım kupayı müzesine götürecek. bedava bahis siteleri ve  deneme bonus veren siteler için tipobet hızlı üyelik adresini  ziyaret etmenizi öneririz

İlgili Yazılar