Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Türkiye’deki Influencer Ajansları, İstanbul Ticaret Odası ile Dernek Oluşumu İçin Önemli Bir Adım Attı

Türkiye’deki Influencer Ajansları, İstanbul Ticaret Odası ile Dernek Oluşumu İçin Önemli Bir Adım Attı

haber haber - - 2 dk okuma süresi
8 0

Türkiye’de hızla büyüyen influencer pazarının profesyonelleşmesi ve sektör temsilinin güçlenmesi adına İstanbul Ticaret Odası (İTO) Bilgi İletişim ve Medya Komitesi tarafından düzenlenen kapsamlı bir toplantı gerçekleşti. Sektördeki güncel gelişmelerin ve ihtiyaçların ele alındığı toplantıda, influencer ajansları önemli bir karara imza attı.

Toplantının başkanlığını İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gıyasettin Eyüpkoca üstlenirken, İTO, influencer ajanslarının sektörel zorluklarına çözüm üretme taahhüdünde bulundu. Sektör temsilcileri ise, daha etkin bir temsil ve dayanışma için bir dernek oluşturma kararı aldılar.

Toplantıya katılan isimler, İstanbul Ticaret Odası – Bilgi, İletişim ve Medya Meslek Komite Üyeleri olarak belirlendi. Emel Rima Erdemir Gürgen, Gökhan Dandin, Muharrem Uğurlu, Mert Berkant Zengin, Selma Cengiz, Özcan Altunkaya ve Çağdaş Argunşah, sektörlerinin geleceğine yönelik alınan dernek oluşumu kararında etkin bir rol oynadılar.

Bu önemli kararın, Türkiye’deki influencer ajanslarının sektörel sorunlarına çözüm getirme, profesyonelliği artırma ve uluslararası alanda daha etkin bir konuma gelme noktasında büyük bir adım olduğuna inanılıyor. İstanbul Ticaret Odası’nın, influencer ajanslarına sağlayacağı destek ve rehberlikle birlikte sektörün daha da güçlenmesi ve rekabet avantajı elde etmesi bekleniyor. Dernek oluşumu süreci, influencer pazarının Türkiye’deki geleceğine ışık tutan önemli bir gelişme olarak kayıtlara geçti.

İlgili Yazılar