Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. LG Türkiye, online alışveriş sitesini hizmete sundu

LG Türkiye, online alışveriş sitesini hizmete sundu

haber haber - - 2 dk okuma süresi
11 0

LG Türkiye, online alışveriş sitesini kullanıma açtığını duyurdu. LG Electronicsin Türkiye pazarına sunduğu tüm ürünleri tek çatı altında toplayan online platformda, açılışa özel yüzde 10luk hoş geldin indirimi sunuluyor.

LG Electronics (LG), Türkiye’deki tüketicileriyle buluştuğu kanallara bir yenisini ekledi. Bugüne kadar ürünlerini LG Brandshopların yanı sıra, tekno-marketler aracılığı ile kullanıcılara sunan LG, artık kendi internet sitesi üzerinden de alışveriş imkanı tanıyor. 

TÜKETİCİLERİMİZLE ARAMIZDAKİ UZAKLIĞI BİR TIK MESAFESİNE İNDİRDİK” 

LG Electronics Türkiye’nin online alışveriş platformunun hizmete sunulması ile ilgili bilgi veren LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Dustin (DongEun) Lee, “LG Electronics tüketicilerinden gelen talep ve beklentileri, ileri teknoloji ile harmanlayarak, kullanıcılarının yaşam kalitesini yükseltmek, onlara esneklik ve kolaylık sunmak amacıyla ürün geliştiriyor. Sadece ürün geliştirirken değil, tüketicileriyle temas ettiği her noktada üstün hizmet ve kalite farkını yansıtmayı amaç ediniyor. Biz de bu doğrultuda online alışveriş platformumuzu devreye sokarak tüketicilerimizle aramızdaki uzaklığı bir tık mesafesine indirdik. Teknoloji tutkunları artık ilgilendikleri ürünleri yakından inceleyebilecek, karşılaştırabilecek ve avantajlı fiyatlar ve hizmetlerle satın alabilecek” diye konuştu. 

YENİ ÜYELERE ÖZEL YÜZDE 10 İNDİRİM İMKANI 

LG’nin online alışveriş platformu, yeni üyelere özel birçok avantajı bir arada sunuyor. LG’nin internet sitesi üzerinden online alışveriş platformuna üye olan teknolojiseverler, ilk kullanımda geçerli olacak yüzde 10’luk hoş geldin indirimine sahip oluyorlar. Alt ya da üst limit olmaksızın kullanabilecekleri hoşgeldin indiriminin yanı sıra, kampanya dönemlerinde verilen siparişlere özel indirimler de uygulanıyor. Ayrıca, tüm kullanıcılar ücretsiz teslimat ve kurulum avantajından da faydalanabiliyorlar. 

İlgili Yazılar