Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Türkiye’nin Önde Gelen Bilişim Eğitim Merkezi: Smartpro Teknoloji

Türkiye’nin Önde Gelen Bilişim Eğitim Merkezi: Smartpro Teknoloji

haber haber - - 4 dk okuma süresi
8 0

Türkiye’nin Önde Gelen Bilişim Eğitim Merkezi: Smartpro Teknoloji

Smartpro Teknoloji, Microsoft’un ve önde gelen uluslararası bilişim kurumlarının eğitim ve sertifikasyon iş ortağı olarak bilişim sektöründe öncü konumdadır. Türkiye’nin en tanınmış bilişim uzmanlık, eğitim ve gelişim merkezlerinden biri olan Smartpro, 19+ yıllık deneyimiyle bilişim sektöründe ihtiyaç duyulan iş gücünün yetiştirilmesine katkı sağlamaktadır.

Smartpro Teknoloji, bugüne kadar 3.500+’den fazla mutlu firma ve Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde çalışan 10.000+’den fazla mezun öğrencisiyle kendini kanıtlamıştır. Bu uzun süreli tecrübesiyle Smartpro, bilişim sektöründe uzmanlaşmak isteyenlere kapsamlı eğitimler sunarak onların başarılı bir kariyer yapmasını sağlamaktadır. Smartpro mezunları, eğitimlerini tamamladıktan sonra bilişim sektörünün önde gelen kurumsal firmalarında başarılı kariyerlere adım atmaktadır.

Türkiye’nin bilişim sektöründe daha fazla gelişebilmesi için en az 100.000 bilişim uzmanına ihtiyaç duyulduğu birçok sektör raporu tarafından vurgulanmaktadır. Bu durum, bilişim sektöründe uzmanlaşan bireyler için büyük bir fırsat sunmaktadır. Üniversitelerden mezun olan uzman sayısının yetersiz olması nedeniyle, farklı mesleklerden gelen bireyler uluslararası bilişim sertifikalarına sahip olduklarında dünya genelinde büyük talep görmektedir.

Smartpro Teknoloji, 2004 yılında Microsoft’un ve önde gelen uluslararası bilişim kurumlarının eğitim ve sertifikasyon iş ortağı olarak kurulmuştur. Türkiye’nin önde gelen bilişim uzmanlık, eğitim ve gelişim merkezlerinden biri olan Smartpro, bilişim sektöründe ihtiyaç duyulan iş gücünün yetiştirilmesine katkı sağlamaktadır. Smartpro mezunları, eğitimlerini tamamladıktan sonra bilişim sektörünün önde gelen kurumsal firmalarında çalışarak başarılı kariyerlerine yön vermektedir.

Smartpro bünyesinde, Türkiye’nin önde gelen kurumsal firmalarının bilgi işlem altyapılarını yönetmiş, uluslararası projelere imza atmış tecrübeli network, sistem ve yazılım uzmanları görev yapmaktadır. Bu deneyimli ekip, Smartpro’nun kaliteli eğitim ve danışmanlık hizmetlerini destekleyerek bireylerin bilişim alanında uzmanlaşmasına yardımcı olmaktadır.

Kariyerinizi Smartpro Teknoloji ile Şekillendirin

Mesleğiniz, eğitiminiz ve altyapınız ne olursa olsun, Smartpro Teknoloji’ye gelerek bilişim alanında uzmanlaşabilir ve başarılı bir kariyere sahip olabilirsiniz. Uluslararası bilişim sertifikalarına sahip olarak dünya çapında aranan nitelikli bir profesyonel olabilirsiniz. Smartpro’nun kapsamlı eğitimleri ve uzman kadrosuyla, bilişim sektöründe en üst düzeyde yer almak için adım atabilirsiniz. Smartpro Teknoloji, Türkiye’nin önde gelen bilişim eğitim merkezi olarak sizleri bekliyor.

Önder Eker, teknolojinin hızlı ilerlemesiyle birlikte ortaya çıkan Metaverse kavramına dikkat çekerek, gelecekte bizi bekleyen 3 boyutlu sanal dünyanın önemini vurguladı. “Metaverse, gerçeklik ile dijital dünyanın kesiştiği yeni bir paradigmaya işaret ediyor ve bu alanda ülke olarak öncü bir konuma gelebilmemiz için tüm dünya ile aynı başlangıç noktasındayız.” diye konuştu.

İletişim Adresleri

Web Sitesi: https://smartpro.com.tr/

Instagram: @smartproakademi

Kaynak Oranj Medya

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir