Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Bölgesel Zayıflama Yöntemleri Nelerdir?

Bölgesel Zayıflama Yöntemleri Nelerdir?

ozge ozge - - 5 dk okuma süresi
23 0

Bölgesel Zayıflama Yöntemleri Nelerdir?

Bölgesel zayıflama hem kadınların hem de erkeklerin yaptırabileceği bir tıbbi yardımdır. Bölgesel incelme son zamanlarda herkeste ihtiyaç haline gelmiştir.

Vücutta biriken aşırı yağ ya da ödemden kaynaklanan sorunlar nedeniyle ortaya çıkan yağların belli bir alanda toplanıp bunu engellemek ve dağıtmak için yapılan işleme bölgesel zayıflamadenir.

Bölgesel zayıflama yaptırmak isteyen kişiler için oldukça fazla şekilde yöntem vardır. Vücutta biriken aşırı yağ ya da ödemi atmak için ilk önce spor yapmaya başlarız. Spor ve diyet ile vücuttan atamadığımız ve zayıflamaya gitmeyen bu yolda bölgesel incelmeye başvurulur. Soğuk lipoliz ile kişi fazla yağ ve ödemden kurtularak normal vücuduna kavuşmuş olmaktadır.

Bölgesel Zayıflama Çeşitleri

Bölgesel zayıflama işleminin birçok çeşidi vardır. Bu çeşitler arasında tercih yapmak için yağ ve ödem oranına kişinin vücuduna sağlıklı olup olmadığına karar verilerek ise başlanır. Herkesin vücudu her çeşit işlemi götürmeyeceği için işlem yaparken çeşit seçmek oldukça önemlidir.

Bölgesel Zayıflama Fiyatları

Bölgesel zayıflama işleminde merak edilen konular arasında yer alan işlemin fiyatları oldukça uygun olup her sene güncel olarak piyasa ve ekonomi durumuna göre belirlenerek uygun sitelerden merak edilenlere duyurulur. Bölgesel zayıflama fiyatları oldukça uygun olup cep yakmayacak tarzdadır.

Soğuk Lipoliz Nasıl Yapılır?

Soğuk lipoliz işlemi basen kalça bel bacak ve bölgesel zayıflamaya ihtiyaç duyan kişilere yapılmaktadır. Bu işlemde vücuda uygulanan soğuk lipoliz ile deri ve hücre altındaki yağlar dondurularak daraltılır ve hareket etmesi engellenir. Böylece çoğalmasının da önüne geçilir.

Soğuk Lipoliz Kimlere Uygulanır?

Bu işlem aniden ve hemen cevap verdiği için anı durumları kaldıramayacak olan kişilere bu işlem yapılmaz. Hamilelere kan dolaşımı sorunu olanlara kalp rahatsızlığı sorunu olanlara ve ön sekiz yaşını doldurmamış kişilere kesinlikle soğuk lipolizyapılmaz. Geriye kalan herkese ise işlem kolaylıkla yapılabilir.

Karbon Peeling Nedir Ve Nasıl Yapılır?

Son zamanlarda herkeste karşılaştığımız bir durum olan cilt problemlerinin önünde geçecek olan bu işlem ile sizde cildinizdeki sorunlara son verebilirsiniz. Cilt lekelerine sivilce işlerine ve cildinizdeki tüm sorunları ortadan kaldıran karbon peelingyüzünüze ince bir tabaka ile sürülen sıvıdan sonra cihaz ile peeling yapılır.

Karbon Peeling Faydaları Nelerdir?

Karbon peeling sayesinde kişinin yüzünde ve cildinde yenilenme olur. Sonradan olan tüm leke ve izler kaybolarak tertemiz bir yüze sahip olmasını sağlar. Bu sayede kişi kendi ile barışık daha özgüvenli bir hal alır. Acısız ağrısız bir şekilde hiçbir şekilde bir kimyasal kullanmadan yüzünüzün temizleneceği bu işlem için sizde güvenle deneyebilirsiniz.

Karbon Peeling Öncesi Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Karbon peeling yaptırmak isteyen kişilerin önceden bilmesi gereken kurallardan biri işlem yaptırmadan önce kesinlikle herhangi bir kimyasal madde kullanılmamalı ve yüzü bir hafta öncesinden temiz ve pürüzsüz tutmaya başlanmalıdır. Bunun yanında işe ilk olarak kendinize uygun klinik ve doktor arayarak başlamalısınız. Sonrasında ise kendinizi faza güneş ışığından koruyarak yüzünüze işlem sonrası herhangi bir kimyasal uygulaması yapmamalısınız.

Karbon Peeling Fiyatları

Karbon peeling yaptırmak isteyen kişilerin merak ettiği konulardan biri de bu işlemin fiyatıdır. Oldukça uygun olan ve herkes tarafından kolaylıkla ödenebilecek olan bu işlemin fiyatı her sene güncellenerek uygun alanlardan kişilere bildirilir.

Ekonomi ve piyasa durumuna bunun yanında seans sayısına ve yüz tipine göre değişiklik gösteren bu işlemin sabit bir fiyatı yoktur. Buna rağmen karbon peeling fiyatları oldukça uygundur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir