Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Survivor’da Elenecek Yarışmacının ismi sızdırıldı! 16 Mart Survivor’da Kim Elenecek? Elenecek Kişi İfşa mı Oldu?

Survivor’da Elenecek Yarışmacının ismi sızdırıldı! 16 Mart Survivor’da Kim Elenecek? Elenecek Kişi İfşa mı Oldu?

haber haber - - 2 dk okuma süresi
12 0

Survivor’da Elenecek Yarışmacının ismi sızdırıldı! 16 Mart Survivor’da Kim Elenecek? Elenecek Kişi İfşa mı Oldu?

Survivor All Star 2022 tüm heyecanıyla devam ediyor. Birleşme partisine kadar hızlı eleme sisteminin getirilmesinin ardından 16 Mart Çarşamba günü eleme olacağı bildirildi. 15 Mart Salı günü 2. Eleme adayının belli olmasının ardından hangi oyuncunun eleneceği merak içerisinde araştırılmaya başlandı. 3. Dokunulmazlık oyununun hangi takımın kazanacağı merak içerisinde araştırılıyor. İlk 2 dokunulmazlığı alan Gönüllüler takımı son iki konsey de rahat bir konsey geçiriyor.

3. dokunulmazlık oyunu bugün akşam TV8 ekranlarında yayımlanacak. Gönüllüler ve ünlüler takımı büyük bir heyecan içerisinde dokunulmazlık oyunlarında nefes kesen mücadelelerini sürdürürken mecburen bir takım kaybetmek ve bir takım kazanmak zorunda. 3. Dokunulmazlık oyununun kimin kazanacağı merak içerisinde araştırılırken ünlüler takımının bu oyunu kazanmaktan başka çaresi yok. Aksi takdir de tüm adayları kendi takımlarından çıkaracaklar. Gönüllüler takımı ise 3’de 3 dokunulmazlık oyunu kazanmak için tüm mücadelelerini ortaya koyuyorlar. 

Kaynak: https://tvmanset.com/survivor-da-bomba-haber-2022-16-mart-survivor-da-kim-elenecek-elenecek-kisi-ifsa-mi-oldu_15617.html

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir