Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Yaşar Kemal Uğurlu’ya Şok Sözler

Yaşar Kemal Uğurlu’ya Şok Sözler

haber haber - - 4 dk okuma süresi
8 0

Süper Lig’in 27. Haftasında öne çıkan karşılaşma olan Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma, tüm spor kamuoyunun ilgisini çekti. Deplasman ekibinin 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanan bu 90 dakikada yaşananlar herkesin ilgisini gören bir konu oldu. Maç esnasında yaşananların ve ortaya konulan futbolun dışında hakemin verdiği kararlar da şimdiden tartışılmaya başlandı. Uzman yorumcular da bu maçı ele alarak; değerlendirme şansını yaşadı. Sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan Fenerbahçe’nin iyi bir futbol oyunu ortaya koyduğu noktasında hemfikir olan yorumcuların aynı zamanda da Yaşar Kemal Uğurlu hakkında da çarpıcı açıklamalara yer verdi. VAR hakemi Cüneyt Çakır da bu açıklamalar içinde geniş yer buldu. bedava bahis siteleri   ve bedava bonus veren siteler için milanobet incelemesi   adresini ziyaret Edebilirsiniz

Lig Yeniden Başladı

Fenerbahçe’nin Trabzonspor maçı öncesindeki hazırlıklarını son derecede gizli ve büyük bir ciddiyetle gerçekleştirdiği ifade edildi. Caner Erkin’in kadroda olmaması konusunda dahi herhangi bir açıklamada bulunulmadı. Sadece Fenerbahçe taraftarının var olan haberleri tartışmaya başladığı söylendi. Herkesin farklı bir teorisi olduğu ve düşüncelerini kendi aralarında paylaştığı konusunda ortam yaratılmıştı. Erol Bulut’un bu önemli maçta puan kaybı yaşaması durumunda takımdan ayrılmasının kesin olmasından dolayı da fazlasıyla ciddiye alındığı ifade edildi. İkinci olarak futbolcularla Erol Bulut’un takımda istememesi halinin bulunduğu da kaydedildi. Son olarak da Emre Belözoğlu’nun ve yönetimin arasında geçen işlerin iyice karmaşık bir hale geldiği de ifade edildi.

Fenerbahçe’den yapılan her açıklamanın Trabzonspor’un kaybedeceğine dair başlanması da dikkat çeken bir ayrıntı olsa da son söz sahada söylendi. Erol Bulut daha önceden hiç denemediği bir diziliş ve son derecede riskli olan bir kadroyla maça başladı. Fenerbahçe tarafından yapılan bu atılım büyük bir takım olunduğunu bu sezon boyunca ilk kez göstermesine sebebiyet verdi. Daha önceki haftalarda arka arkaya puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe ekibinde istenildiğinde nelerin ortaya konulabileceği de görülebildi. Sorunsuz bir şekilde oynayan defans dörtlüsünün önünde görev adamı olarak maçta yer alan Jose Sosa da etkisini göstermişti.

İlk yarı boyunca oyunu domine eden Fenerbahçe’nin kendi ceza sahasına Trabzonspor’u yaklaştırmadığı da gelen bir durum oldu. Uğurcan’ı ilk yarıda aşmayı başaramadıklarından dolayı ilk devrenin golsüz olarak sonuçlandığının göstergesi oldu. Kazanmaya gerçekten inanan Fenerbahçe kadrosunun özellikle 66. Dakikada Mesut Özil’in yedek kulübesine çekilmesiyle beraber; gidişat daha da farklı oldu. Gökhan Gönül de Nwakaeme savunmasında son derecede başarılı olduğundan dolayı bu maçı getiren kader adamlarından bir tanesi olduğu ifade edildi.

Marlon Adeta Devleşti

Fenerbahçe ve Trabzonspor takımlarının oyun planlarına fazlasıyla çalıştıkları ifade edildi. Marlon da sol bek pozisyonunda adeta sezonun en iyi maçını çıkaran isim oldu. Maçın tam olarak 60. Dakikadan sonra başladığı ve rakiplerin daha da etkili bir performans ortaya koyduklarını ifade ettiler. Erol Bulut; yaptığı ideal değişikliklerle takımın yeniden dinç hale gelmesini sağladı. İkinci bölgede etkili olan Dimitris Pelkas da skoru belirledi.

İlgili Yazılar