Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Vida’dan Güzel Haber Geldi

Vida’dan Güzel Haber Geldi

haber haber - - 4 dk okuma süresi
10 0

Yukatel Denizlispor maçında sakatlık geçirerek; 74. Dakikada oyundan çıkmak durumunda kalan Domagoj Vida hakkında da güzel haberler gelmeye başladı. Başarılı savunma oyuncunun gerekli kontrollerden geçtiği ve bariz bir sorunun bulunmadığı ifade edildi. Ağrısının bulunmadığı da kaydedilen Hırvat stoperin dünkü antrenmanda yer aldığı da görüldü. Vida’nın Salı günü oynanacak olan Yeni Malatyaspor maçında da kadroda yer alacağı ifade edildi. Maça çıkmasında herhangi bir mani gelişmenin olmadığı da gelen haberler arasında yerini aldı.

İzin Kullanmadan Antrenman Yapıldı

Yukatel Denizlispor maçından galibiyetle ayrılan Beşiktaş cephesinde futbolcular izin yapmadı. Salı günü karşı karşıya gelinecek olan Yeni Malatyaspor deplasmanına hazırlıklar şimdiden başladı. Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenmanda Yukatel Denizlispor maçında forma şansı bulan futbolcuların yenilenme çalışması yaptığı görüldü. Diğer oyuncular ise antrenmanda çift kale maç yaptı.

Geçen haftayı BAY geçerek, dinlenme fırsatı yakalayan Beşiktaşlı oyuncular Yukatel Denizlispor maçından sonra aralıksız çalışmalara devam ediyor. Takımın yakaladığı başarıyı sürdürmek isteyişi ve galibiyet serisini daha da yukarı taşıma amacı gütmeleri antrenmanda da görülen bir durum olarak öne çıkıyor. Sergen Yalçın’ın da takımındaki her bir oyuncudan son derecede memnun olduğu ve performanslarını beğendiği gelen haberler arasında yer alıyor. Son olarak takımın şampiyonluk yarışında öne çıkması adına kalan tüm maçlarını en azla kapatmak istedikleri ve kayıp yaşamamak adına da var güçleriyle çalıştıkları da görülebiliyor.

Ara transfer sezonunda eski kulübü Beşiktaş’a tekrardan geri dönen milli yıldı cenk Tsoun; İngiltere Premier Lig takımı Everton’da bekleneni verememesinden ötürü böyle bir karar almıştı. Beşiktaş kadrosunda Yukatel Denizlispor maçında sakatlığı bulunmasından dolayı yer alamayan Cenk Tosun’un dizinde ödem bulunuyor. Bu sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden başarılı forvet hakkında gerekli açıklamalar da yapılmaya devam ediliyor. Milli futbolcunun gelecek hafta oynanacak olan Yeni Malatyaspor maçında da yer alamayacağı gelen haberler arasında kendini gösteriyor. Ancak Gaziantep FK mücadelesinde forma şansı bulmasına kesin gözüyle bakılan başarılı oyuncu hakkında detaylı bir bilgi paylaşımı Beşiktaş cephesinden yapıldı. bahis siteleri  ve bedava bonus veren siteler  için bets10  adresini ziyaret Edebilirsiniz

Beşiktaş’ın kadrosuna yeniden kattığı milli futbolcusu Cenk Tosun; sakatlığından ötürü Yukatel Denizlispor maçında yer alamamıştı. 29 yaşındaki milli oyuncunun dizinde ödem bulunmasından dolayı tedavisine devam edildiği gelen haberler arasında kendini gösterdi. Salı günü oynanacak olan Yeni Malatyaspor maçında da eksikler listesinde olacak olan futbolcunun Gaziantep FK mücadelesine yetiştirilmeye çalışıldığı da gelen haberler arasında yer aldı. 6 Mart günü oynanacak olan Gaziantep FK maçında oynamasına kesin gözüyle bakılan yıldız oyuncunun bir an önce sahaya çıkmak istediği de ifade ediliyor. Bu sezonda Gençlerbirliği karşısında siyah beyazlı formayı giyen Cenk Tosun’un bu karşılaşmada iki gol atma başarısı gösterdiği de biliniyor.

İlgili Yazılar