Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Uzun hırka kombinleri

Uzun hırka kombinleri

haber haber - - 3 dk okuma süresi
9 0

Hırka, yüzyıllardır soğuk havalarda en çok tercih edilen kıyafetler arasındadır. Tesettür modasının gelişmesi ile uzun hırkalar hayatımızın içerisinde yer aldı. Uzun hırkalar, farklı kombinlerin klasik parçası halline geldi. Tesettür modasının öncü isimlerinden biri olan Moda Merve birbirinden farklı model ve renklerde uzun hırkaları hırkaseverlerin beğenisine sunmaktadır. tesettür linkini tıklayarak tesettür modasının en sevilen parçalarından biri olan uzun hırkaları, onlarca çeşit arasından seçebilirsiniz. Uzun hırkaları kullanarak birbirinden farklı tarzlarda onlarca kombin oluşturabilirsiniz. Bu tarz hırkaları kullanarak hem oldukça spor kombinler hem de aynı hırkayı kullanarak klasik kombinler elde etmeniz mümkün.

Uzun hırka ile oluşturulmuş kombinlerden bir örnek verecek olursak kesinlikle geniş kesim pantolon ile oluşturulmuş kombinleri örnek gösterebiliriz. Geniş pantolonlar herkesin dar pantolon giydiği şu zamanlarda oldukça farklı bir hava yakalamaktadır. Ve bu pantolonların rahatlığı diğerleri ile kıyaslanamayacak boyuttadır. Sizlerde ilk iş olarak hırkanızla kullanıldığında saçma bir kombinasyon oluşturmayacak bir renkte geniş pantolon edinmektir. Bu seçeceğiniz pantolonun paça uzunluğu tamamen size kalmış bir durumdur. Fakat iki santim kısa paçalı pantolonlar bu kombinlerde daha farklı bir hava yakalamaktadır. Tesettür giyim öncüsü olan Moda Merve’nin tesettür elbise linkine girerek tesettür giyim konusunda gerekli olan tüm kıyafetlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Uzun hırkalarda boy konusu

Her kıyafet, sizin fiziğinizin ölçülerine uygun olmalıdır. Ancak bu şekilde daha iyi kombinler elde edebilirsiniz. Bu konuda ürünün ismine aldanarak kendi boyunuzdan çok daha uzun hırkalar tercih etmek kombinlerinizin iyi görünmesi konusundaki en büyük engel olacaktır. Bu nedenden dolayı boyunuzu kesecek sizleri olduğunuzdan daha kısa gösterecek hırkaları tercih etmekten kaçınmalısınız. Ölçülü olan her şey daha güze sonuç doğurur. Kombinlerinizin de eşsiz görünmesi için boyunuza uygun uzunlukta olan hırkaları tercih etmeniz gerekmektedir. Böylelikle daha güzel bir kombin ortaya çıkarabilirsiniz. Sadece hırka ya da şalda değil tüm tesettür kıyafetlerinde lider kalite sunan Moda Merve tesettür elbise için de kalitesini konuşturmaktadır. Kaliteli tesettür elbiseler için tesettür giyim adresine girip onlarca elbise arasından size en uygun olanı seçebilirsiniz.

İlgili Yazılar