Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Onur Bulut’a Almanya ve İtalya’dan Transfer Teklifleri!

Onur Bulut’a Almanya ve İtalya’dan Transfer Teklifleri!

haber haber - - 2 dk okuma süresi
10 0

 

Onur Bulut’a Almanya ve İtalya’dan Transfer Teklifleri! Beşiktaş’ın Yıldızına Avrupa’dan İlgi

Beşiktaş’ta performansıyla eleştirilen futbolculardan biri olan Onur Bulut’a, Almanya ve İtalya’dan transfer teklifleri geldi. Süper Lig’de sezonun ortasına yaklaşılırken, Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Onur Bulut’un Avrupa’dan ilgi görmesi gündeme bomba gibi düştü.

Werder Bremen İlgisi

Habere göre, Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen, Onur Bulut’u kadrolarına katmak için harekete geçti. Transfer çalışmalarını sürdüren Alman ekibi, Onur Bulut’un yeteneklerinden etkilenmiş durumda. Onur Bulut’un performansını yakından takip eden Werder Bremen, kendisini takımlarında görmek istiyor. Eğer kulüpler arasında anlaşma sağlanırsa, Onur Bulut’un Bundesliga macerası başlamış olacak.

Udinese’nin Gözü Onur Bulut Üzerinde

Werder Bremen’in yanı sıra, Serie A ekiplerinden Udinese de Onur Bulut’a ilgi gösteren takımlar arasında yer alıyor. İtalyan ekibi, orta saha oyuncusunun yeteneklerinden etkilenerek transfer için girişimde bulunmaya hazırlanıyor. Onur Bulut, eğer Udinese’ye transfer olmayı kabul ederse, Serie A’da forma giyen Türk futbolcular arasına katılacak.

Sezonun başından bu yana Beşiktaş formasını terleten Onur Bulut, 20 Süper Lig maçında görev alarak 2 asistlik katkı sağladı. Ancak, performansıyla eleştirilen ve eleştirilerin hedefi haline gelen Onur Bulut’un, Avrupa’dan gelen bu transfer teklifleriyle ilgili nasıl bir karar vereceği ise merak konusu oldu. Beşiktaş yönetimi, Onur Bulut’un transferi konusunda nasıl bir pozisyon alacak, ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Futbolseverler ise Onur Bulut’un Avrupa’dan gelen tekliflere karşı vereceği kararı heyecanla bekliyor. palacebet para çekme

İlgili Yazılar