Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. Türkiye’nin en büyük fal kafesi; Amcanın Yeri Melekler !
Genel

Türkiye’nin en büyük fal kafesi; Amcanın Yeri Melekler !

vadi vadi - - 2 dk okuma süresi
34 0

20 senelik fal kafe tecrübesi ve 17 farklı profesyonel falcı ile yoluna devam eden Amcanın Yeri Melekler fark yaratmaya devam ediyor. Adana’nın Kurttepe bölgesinde bulunan kafede; ev yemekleri, dünya mutfağı, nargilenin yanı sıra fal bakımı gerçekleştiriliyor.

Gençlerin oynaması için okey ve buna benzer oyunlar, çocuklara özel oyun alanı olan kafe ayrıca Adana’da olmayan müşterileri için telefon üzerinden konuşarak fal bakmaktadır. Kahve Falı ve tarot falı dışında da birçok fal türünde uzman olan falcılar, geçmiş ve gelecek hakkında baktıkları kişilere bir çok konuda gördüklerini aktararak karşısındakini adeta şaşkına çeviriyor. Eğer daha önce Amcanın Yeri Melekler’de fal baktırmadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz.

Amcanın Yeri Melekler’in kurucusu Mehmet Bozkurt aynı zamanda gelirlerinin %10’luk kısmını sokak hayvanları ve ihtiyaç sahipleri ile paylaşıyor. Eğer kafeye gitme imkanınız varsa mutlaka gidip görmeniz gereken bir mekan. Amcanın Yeri Melekler Kahvesi’ne 0532 797 36 50 numaralı telefondan veya aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar