Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Yeni Malatyaspor’da Teknik Adam Sorunu

Yeni Malatyaspor’da Teknik Adam Sorunu

haber haber - - 2 dk okuma süresi
9 0

Yeni Malatyaspor’da Teknik Adam Sorunu

Yeni Malatyaspor’un başında yer alan Rumen teknik adam Sumudica ile sular durulmuyor. Kendi iç sahasında en son Alanyaspor’dan 6 gol yiyen Yeni Malatyaspor’da teknik adamın üstüne bir de tazminat istemesi bardağı taşıran son damla oldu.

Oynatış Tarzı Eleştiriliyordu

Oynattığı futbolu eleştirilen ve son maçta da kendi evinde büyük fark yiyen Sumudica yönetiminde bulunan Yeni Malatyaspor; kötü gidişatı durdurmak için yeni yollar aramaya başladı. Son maçta Sumudica’nın tribünlere dönerek artık her şeyin bittiği yönündeki hareket sonucunda teknik adamla yolların ayrılacağı kesinleşmiş oldu. 

Rumen teknik adamın yaptığı bu hareketten geri döndüğü ve yeni oyuncular istediği son alınan duyumlar olarak ifade edildi. Yönetimin isteklerini yerine getirmediği takdirde yüklü bir tazminat talep edeceğini de ifade eden Sumudica; Yeni Malatyasporda yeni bir krize yol açtı. Yeni Malatyaspor ise Rumen hocaya ödenecek olan borçları ödeyip görevini sonlandırma şeklinde hareket edeceğini ifade etti. mariogame.net

Sezon Bitimine Kadar Maaş Talebi

Rumen teknik adam Sumudica’nın menajerinin yönetim tarafından çağrılması ve orta yol aranmasına çalışılıyor. Diğer yandan ise Sumudica’nın sezon bitine kadar maaşının ödenmesi talebinde bulunacağı açıklandı.

Alacakları üzerine bir de anlaşmasının bitimine kadar olan maaşlarını talep eden Sumudica; Yeni Malatyasporu zorlayacağa benziyor. İrfan Buz sonrası Yeni Malatyaspora getirilen ve aldığı sonuçlar yüzünden uzun zamandır eleştiri oklarının hedefinde yer alan Rumen teknik adamla nasıl bir yol izleneceği merak edildi. 

Formun Üstü

Formun Altı

İlgili Yazılar