Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Küresel İklim Değişikliği’ni en iyi yansıtan kareler belli oldu

Küresel İklim Değişikliği’ni en iyi yansıtan kareler belli oldu

Newstanitim Newstanitim - - 2 dk okuma süresi
11 0

İSTANBUL (İGFA) – Günümüzün en büyük sorunlarından biri olarak öne çıkan iklim değişikliğinin dünyamıza ve yaşadığımız çevreye etkisine dikkat çekmek isteyen Alarko Carrier’ın, bu yıl onuncusunu düzenlediği Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’nın kazananları belli oldu.

Başvuruların, Instagram ve Twitter üzerinden #AlarkoCarrierKüreselİklim2023 etiketi ile yapıldığı yarışmaya yaklaşık bin fotoğraf katıldı.

Yapılan değerlendirmenin ilk aşamasında, aralarında Gazeteci ve Fotoğrafçı Adem Meleke, Gezgin Foto Genel Yayın Yönetmeni Nihan Özgen Meleke, Alarko Carrier Genel Müdür Yardımcısı Hırant Kalataş, Alarko Carrier Kurumsal İletişim Müdürü Hüdai Öztürk ve Alarko Carrier Pazarlama Direktörü Volkan Arslan’ın da yer aldığı ön eleme jürisi tarafından 50 fotoğraf seçildi.

Ardından seçici kurulun oylarıyla 12 fotoğraf kazanan olarak belirlendi.

KAZANANLAR BİRBİRİNDEN ÖZEL ÖDÜLLERİN SAHİPLERİ OLDU

Yarışmada birinci olan Mehmet Sümer, Iphone 14 cep telefonu ödülünü almaya hak kazandı.

İkinci Betül Şimşek drone, üçüncü Yunus Yıldız ise fotoğraf makinası ödülünün sahibi oldu. Dördüncü Mehmet Kıllınç, beşinci Seyit Konyalı ve altıncı Nurettin Boydak, gimbal ödüllerinin sahibi oldular. Yedinci Mürsel Çetin, sekizinci Esengül Alıcı, dokuzuncu Hikmet Tanirgan, onuncu Mustafa Kütük, onbirinci Veysi Şimşek, onikinci İsmail Serhat Şahin ise 3 bin TL değerinde hediye çeki kazandı.

Ayrıca dereceye giren tüm kazananlara 12 aylık Atlas Dergisi Aboneliği hediye edildi.

İlgili Yazılar