Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Erdinç Sözer: Neden İki Sarı Kart Gösterildiğine Anlam Veremedim

Erdinç Sözer: Neden İki Sarı Kart Gösterildiğine Anlam Veremedim

haber haber - - 2 dk okuma süresi
7 0

Erdinç Sözer: Neden İki Sarı Kart Gösterildiğine Anlam Veremedim

Aytemiz Alanyaspor ile Medipol Başakşehir, SporToto Süper Lig’in 20. haftasında karşı karşıya geldi. Ortak golün olduğu maç 1-1 beraberlikle sona erdi. Emre Belözoğlu’nun takım liderliği ile büyük bir mola veren İstanbul takımı, zorlu bir yolda iki puan kaybederek zirve yarışında büyük bir mağlubiyet yaşadı.

Sözer Çarpıcı Açıklamalar Yaptı

Medipol Başakşehir Teknik Danışmanı Erdinç Sözer, “İkinci yarıda gol atma şansımız oldu ve bunu avantaj haline getirebilseydik maçı kazanma şansımız olurdu” dedi. Sözer, Ömer Ali Şahiner’in kırmızı kartını yorumlayarak, “Oyuncunun neden iki sarı kart gördüğünü bilmiyorum” dedi.

Süper Lig’in 20. haftasına giren Medipol Başakşehir, Aytemiz 
Alanyaspor’la 1-1 maç sonuçlandı. 90 dakika sonra düzenlediği basın toplantısında Medipol Başakşehir Teknik Danışmanı Erdinç Sözer, ‘Maç için hedef odaklı ve hırslı başlatıldı’ diye ifade etti.

İddialı Bir Maçta Yenildik

Sözer, güçlü ve iddialı bir maça rağmen golü kabul ettiğini açıkladı. “Oyuncunun neden iki sarı kart gösterdiğini anlamadım. Çok aktif ve hareketli oynadık. Sonuçta ikinci yarıda gol bulma şansımızda oldu. Bunları değerlendirseydik maçın galibiyeti elimizde olurdu. Oyuncularımız çok güçlü ve hırsla mücadele etti. Ekip olarak çalıştık. Maçı galibiyetle almak isterdik” dedi.

Atılan goller: Dakika 14 Babacar (Alanyaspor), Dakika 45 Caiçara (Başakşehir)

Alınan kartlarDakika 41 Ömer Ali Şahiner ( Başakşehir), Dakika  55 Umut Güneş ( Alanyaspor)

onlineoyun.org

İlgili Yazılar