Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Honda, Otomobil Fiyat Listesini Güncelledi! İşte Model Model Güncel Fiyatlar…

Honda, Otomobil Fiyat Listesini Güncelledi! İşte Model Model Güncel Fiyatlar…

haber haber - - 3 dk okuma süresi
11 0

Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobil markalarından Honda, 2023 fiyat listesini güncelledi.İşte güncel Honda fiyatları…

Honda, Otomobil Fiyat Listesini Güncelledi! İşte Model Model Güncel Fiyatlar…

Gaziantephaberler.com’da yer alan habere göre Honda, otomobil fiyatlarında güncellemeye gitti. Türkiye’de özellikle Civic modeliyle yıllardır piyasa hâkimiyetini elinde tutan Honda’nın liste fiyatlarının bir süredir güncelleneceği söyleniyordu. Döviz kurlarındaki artış, çip krizi gibi birçok etmen Türkiye’deki araç fiyatlarını 3 yıldır olumsuz yönde etkiliyor. Bayilerin birçoğunda 0 km otomobil bulmak neredeyse imkânsız hale geldi. Türkiye’nin özellikle C segmentinde yer alan Civic modeliyle yıllardır piyasaya hakim olan markalardan biri olan Honda da 2023 için yine fiyat güncellemesine gitti.

Gaziantephaberler.com sitesinde yer alan habere göre Honda’nın tüm modellerinde fiyat artışı yaşandı. İşte güncel modellere göre fiyat listesi…

HONDA FİYAT LİSTESİ

  • HR – V e:HEV Hybrid: 1.234.000 TL
  • CR – V:  1.476.500 TL
  • Honda CR – V 1.5 L VTEC Turbo Benzin Elegance: 1.476.500 TL
  • Honda Jazz e: HEV 1.5 L İ – MMD Hybrid Executive: 1.035.000 TL
  • Honda City 1.5 L VTEC Elegance: 715.500 TL
  • Honda Civic 1.5 L VTEC Turbo ECO Elegance: 1.096.000 TL

BİRÇOK MARKADA FİYATLAR YÜKSELDİ

Honda’nın yanı sıra Türkiye’de önemli satış rakamlarına ulaşan Megane, Corolla, Egea, Focus gibi birçok modelde de markalar fiyat güncellemesine gitti. C segmentindeki donanımlı araçların ortalama fiyatları 1 milyon TL’nin üstüne çıktı.

FİYATLAR YÜKSEK, KREDİ MİKTARLARI DÜŞÜK

Orta sınıfın en çok tercih ettiği C segmentindeki araçlarda fiyatların 1 milyon TL’nin üstüne çıkmasına rağmen kredi miktarlarının düşük olması ve vade seçeneklerinin kısalığı araç almak isteyenleri kara kara düşündürüyor.

Markaların çoğu, 1 milyon TL’lik araçlar için 150-200 bin TL bandında kredi kampanyaları düzenliyor. Bu da araç almak isteyenlerin ellerinde 800-900 bin TL kadar nakit olması gerektiğini gösteriyor. 0 km araçların tedarik edilememesi de piyasadaki önemli kriz sebeplerinden biri olarak gösteriliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir