Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. Taksitle Oto Sattı Satışları Patlattı
Genel

Taksitle Oto Sattı Satışları Patlattı

vadi vadi - - 2 dk okuma süresi
24 0

Radyocu Egemen Volkan Kurtçu, yıllarca radyodan sevindirdiği vatandaşları şimdi de araç sahibi yaparak sevindiriyor. Başarılarla dolu bir radyoculuk kariyerinin ardından otomotiv sektörüne adım atan Kurtçu, ailesiyle birlikte işlettiği Buca FM’in ardından Taksitleotoal’ı kurdu.

2016 yılında radyodan başlayan proje öz sermayede hiç araç olmadan başladı. Başkasının arabasını başkasına satarak başlayan proje yıllar içinde büyüdü. Bir aile şirketi olarak çalışan Taksitleotoal, 22 çalışan 100’ü aşkın araç filosu ve yüz milyona ulaşan cirosu ile kurumsal bir otomotiv firmasına dönüştü.

Vatandaşların otomobilin bir yatırım aracı olduğunu bu yıl anladığını vurgulayan Kurtçu, “Son bir yılda otomobile yatırım yapanlar kazandı. Sıfır araçlardaki çeşitli sorunlar nedeniyle ikinci el piyasası altın çağını yaşadı. Bizde bu büyüme ivmesini yakaladık.” dedi.

Yeni projeleri hakkında bilgi veren Kurtçu, “2021’de otomobille ilgili yeni projelerimizi hayata geçireceğiz. Mevcut ikinci el satışının yanı sıra sigorta, fon sağlama kuruluşu, ihaleden otomobil satışı gibi sektöre yönelik yatırımlara devam edeceğiz” dedi.

Açıklamalarına devam eden Kurtçu, “Aracı hemen alıp ilk taksiti 3 ay sonra ödeme seçeneği, arabanı hemen sat projemiz ile kendi aracınızı en uygun fiyata satma seçeneği, 48 aya varan taksit seçeneği, taksitleri ödeyemediğinde aynı fiyata satma seçeneği, aynı kişiye birden fazla araç alma seçeneği, yüzde 30 peşin gerisi 48 ay taksit seçenekleri gibi birçok seçenek sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Ödeme sistemleri hakkında bilgi veren Kurtçu, “Birçok finans kuruluşu ile çalışıyoruz. Onların sistemleri ile senetle satış yapabiliyoruz. Araba almak isteyen vatandaşlarımızın güncel icra borçları olmadığı sürece senetle araba almaları mümkün.”

İlgili Yazılar