Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Beylikdüzü’nde satranç turnuvası tamamlandı – İGF HABER

Beylikdüzü’nde satranç turnuvası tamamlandı – İGF HABER

haber haber - - 1 dk okuma süresi
8 0

İSTANBUL (İGFA) – Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu Beylikdüzü İlçe Temsilciliği iş birliğiyle Cumhuriyet’in 100. yılına özel ‘29 Ekim Cumhuriyet Kupası Ödüllü Satranç Turnuvası’ düzenledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat MerkeziTrakya Salonu’nda gerçekleşen turnuvada dereceye giren sporcular, Beylikdüzü Belediyesi tarafından derecelerine göre kupa ve madalya ile ödüllendirildi.

İki gün süren turnuvanın kapanış ve ödül törenine; Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık,Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Esmer, Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilci Rıza Öney, Türkiye Satranç Federasyonu Beylikdüzü İlçe Temsilcisi Nihat Pamukçu, Dünya Satranç Federasyonu (FIDE) tarafından 2022 yılının en iyi uluslararası başhakemi seçilenİsmet Arvitve çok sayıda vatandaş katıldı.

Altı tur üzerinden düzenlenen ve çekişmeli anlara sahne olan turnuvada Türkiye’nindört bir yanından gelen320 sporcu mücadele etti.  Turnuvada her kategoride dereceye giren sporculara toplamda 30 bin TL ödülün yanı sıra kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

İlgili Yazılar