Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Liposuction Uygulaması

Liposuction Uygulaması

haber haber - - 7 dk okuma süresi
11 0

Liposuction Uygulaması


Liposuction kavramı çok basittir. Liposuction, cilt ve kaslar arasındaki fazla yağ birikintilerini alarak vücut hatlarını iyileştiren cerrahi bir tekniktir. Ayrıca vücuttaki istenmeyen şişlikleri, şişlikleri ve yağlı bölgeleri de yok eder.

Yağ, kolesterol, trigliseritler vb. Kimyasallarla dolu hücreler içeren sarımsı bir dokudur. Yağ kaynağı yediğimiz besinlerdir. Adipositlerin hayvanlarda sıcaklık düzenleme ve koruma gibi önemli işlevleri vardır.  Tersine, aşırı yağ, kalp hastalığı, diyabet, felç, yüksek tansiyon, kısırlık ve diğer hormonal problemler gibi çeşitli sağlık sorunlarıyla ilişkilendirilmiştir. Liposuction bu durumda devreye girmektedir.

Liposuction nedir sorusunun cevabı merak ediliyor. Kilo vermek isteyenler için topikal yağlanmanın ortadan kaldırılması olarak da tanımlanabilir. Vücuda şekil verdiği için tercih edilmektedir. Genellikle liposuction olarak adlandırılır. Kadınların pek çok sorunlu bölgesi olan bel, karın, popo, kalça ve dizlerdeki inatçı bölgelerin giderilmesi için inatçı bölgeleri yağlar. Liposuction yönteminde diğer cerrahi işlemlerde olduğu gibi 1-2 mm’lik bir kesi yapılır. Yağ dokusunda oluşturulan bu kesiler sayesinde bölgedeki yağlar alınır.

Liposuction Kimlere Uygulanır?

Birçok insan liposuction kilo vermenin bir yolu olarak düşünür. Ancak bu uygulamadan herkes faydalanamaz. Liposuction yaptırmak isteyen kişiler öncelikle bir uzman tarafından kontrol edilmelidir. Bölgesel zayıflama ve incelme sağlayan bu yöntemle vücut şekillendirilebilir. Ancak sadece bölge yağlama durumları için uygun olduğu söylenmelidir.

Obezite veya fazla kilo problemlerinden şikayet edenler direk liposuctiona gidemezler. Bu tür sorunları olan kişiler öncelikle diyet yapmalıdır. Diyetle kilo verildikten sonra, liposuction ile lokalize yağlar alınabilir.

Liposuction için kimlerin uygun olduğu sorusu, liposuction nedir sorusu kadar önemlidir. Bu noktada kişinin sağlıklı olması gerekmektedir.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Geleneksel liposuction, genel anestezi altında büyük bir kanül kullanılarak yapılır. Yağı çıkarmak için daha büyük bir manşon kullanır, bu nedenle daha hızlıdır. Ancak hastanede yatmayı gerektirir ve bazı dezavantajları vardır.

J-Plasma Nasıl Yapılır?

Yaşla birlikte menopoz kendini gösterir, hormonlar bozulur ve hiçbir kadın vücudunda şekil bozuklukları ve selülitle yaşayan köşesine çekilmemelidir. Çalışma hayatında aktif olarak yer alan kadınlar için tanıtımlar çok önemlidir.

J-Plasma Neden Yapılır?

3D Lazer Lipoliz, vücut şekillendirmede altın standarttır. Bel, karın, sırt, popo, iç uyluk, kol, muz, diz, baldır, bilek ve çene gibi yağ fazlalığı olan her bölgeye uygulanabilir. 3D Lazer Lipoliz vücudumuzu yeniden şekillendirirken, j-Plasma tek seansta selülitleri yok ederek bize yeni, gençleşmiş, sıkılaşmış bebeksi bir cilt verir.

J-Plasma Avantajları Nelerdir?

J- Plasma, 3D Lazer Lipoliz, vücudumuzun lokalize yağlanma ile deforme olduğu, selülit dokusunun arttığı, elastikiyet kaybının olduğu, deri altı bağ dokusunun azaldığı ve yaşlanmaya bağlı ciltte karşı konulamaz sarkmaların olduğu günümüzde mevcut en etkili ve uzun ömürlü yöntemdir. Ayrıca kullanılan j plasma deri kalitesini artırmak için en son ve üstün teknolojidir. Tercih edilmesinin en büyük nedeni 3D Lazer Lipoliz ve j-Plazma’nın hemen sonuç vermesi, yıllarca süren bir tedavi süreci olması ve sonuçların kalıcı olmasıdır.

Karın Germe Nasıl Yapılır?

Abdominoplasti olarak da bilinen karın germe kozmetik cerrahide liderdir. Bu işlem karın ve karın estetiği alanında kullanılan en etkili yöntemlerden biridir. Özellikle hamilelikten sonra karın kasları ve derisi eski haline dönemez. Bu, karın bölgesinin deforme olmasına ve çirkin bir görünüme neden olur. Hamilelikte gereğinden fazla kilo alan ve ikiden fazla doğum yapan kadınlarda bu deformasyon daha belirgindi.

Karın Germe Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hamilelikten sonra karın duvarının bağ dokusu gevşeyip öne doğru hareket ettikçe karın dolgun ve çatlak hale gelir. Sonuç, istenmeyen bir görüntüdür. Bu istenmeyen görünümden kurtulmak ve karın bölgesini eski haline getirmeye çalışmak için egzersiz ve diyet gibi yöntemler uygulanmaktadır. Ancak ne yazık ki egzersiz ve diyet gibi yöntemler bu çarpıklığı gidermede çözüm değildir.

Karın germe, bu gibi durumlardan muzdarip olanlar için kesin bir çözüm sunar. Bu ameliyat sonucunda sarkmış ve sarkmış karın derisi restore edilir. Aynı zamanda bu işlemle bu bölgede yoğunlaşan fazla yağlar alınır ve amaç düz bir alt karına sahip olmaktır.

Karın Germe Yöntemleri Nelerdir?

Karın germe ameliyatının rotası doktor tarafından detaylı muayene ve radyografik tekniklerle belirlenir. İlk olarak göbek deliği yakınında görülen çatlak ve sarkık cilt, sezaryen izi adı verilen bölgeden yanal olarak çizilen bir çizgi ile çıkarılır. Göbek deliğinin üzerindeki deri daha sonra gerilir. Aynı zamanda göbek deliği yeniden yapılandırılarak doğru pozisyonda olması sağlanır. Karın germe operasyonu böylece tamamlanır.

Karın Germe Fiyatları

Karın germe fiyatları birçok etmene bağlı olarak gerçekleşen bir süreçtir. Dolayısıyla fiyatlar hakkında net bir fiyat bilgisi bulunmamaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir