Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Serhat Bölükbaşı Tecrübe Hayatta Kazanabileceğiniz en Değerli Yatırımdır

Serhat Bölükbaşı Tecrübe Hayatta Kazanabileceğiniz en Değerli Yatırımdır

haber haber - - 2 dk okuma süresi
8 0

Serhat Bölükbaşı Tecrübe Hayatta Kazanabileceğiniz en Değerli Yatırımdır

Çok küçük yaşta iş hayatına atılan ve Türkiye için oldukça güzel işler yapan Serhat Bölükbaşı bu zamana kadar yaşadıklarını sevenleri ile paylaştı.
Serhat Bölükbaşı küçük yaşta iş hayatına atılan ve birçok girişimde bulunan kişilerden biri. Doğma büyüme İstanbullu olan Serhat Bölükbaşı aslen Malatyalı. Oldukça varlıklı bir aileden gelen girişimci iş hayatına oldukça önem veren bir yapıya sahip. Okul hayatı ile yıldızı barışmayan Serhat Bölükbaşı bu yüzden okulu bırakmış ve ticarete atılmış. Bu da onun için sayısız tecrübeye neden olmuş. Çok küçük yaşta başladığı iş hayatında birçok sektörde olmuş. Şu an ise yaşadıkları sayesinde oldukça başarılı. Bu konuda açıklamalarda bulunan Serhat Bölükbaşı, “Daha 17 yaşımda birçok iş yaptım. Bunlar cesaret isteyen adımlar. Her yıl farklı sektöre bile geçiş yaptım. Bu benim için en büyük tecrübe. “Diyerek düşüncelerini paylaştı.

Farklı İşler Yapmaktan Korkmayın

Serhat Bölükbaşı daha çok küçük yaşta birçok girişimcilik kurmuş ve aktif olarak iş hayatında rol oynamaktadır. Hayatı ile ilgili bilgileri okuduğunuzda şaşıracağınız detayları fark edebilirsiniz. Tüm bunların tecrübe olduğunu her seferinde dile getiren Serhat Bölükbaşı bunun en büyük yatırım olduğunu da sürekli söylemektedir. Serhat Bölükbaşı,” Tecrübe konusunda kendim konusunda baya şanslı olduğumu düşünüyorum. Gerek yaptığım işler ve cesaretim ile birçok sektörde birçok iş yaptım. Tüm bunlar benim için en büyük yatırım. Bu noktada girişimcilik konusunda cesareti olanlar biraz hızlı olmalılar. Ne olursa olsun bu sizlere tecrübe olacak. “ diyerek fikirlerini aktardı.Serhat Bölükbaşı Tecrübe Hayatta Kazanabileceğiniz en Değerli Yatırımdır

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir