Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Onur Mehmet Kaya Kimdir?

Onur Mehmet Kaya Kimdir?

haber haber - - 1 dk okuma süresi
11 0


 Onur Mehmet KAYA, Aslen Kastamonuludur. 10 Kasım 1995 tarihinde Şişli’de doğmuştur. Evli ve bir kız çocuk babasıdır. Eğitimci bir ailenin çocuğudur. 2. Kuşak eğitimci olmakla birlikte Eğitim ve Medya sektörlerinde kuruculuğunu yapmış olduğu işletmeleri ile ticari faaliyetlerine devam etmektedir. Eğitimine MBA Yüksek Lisans programıyla devam etmektedir.

 Siyasi ve sosyal çalışmalara lise dönemlerinde AK Parti’de okul temsilciliği ile başlamıştır. Şişli Gençlik Kollarında 3 Dönem İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Kısa bir süre İstanbul İl Gençlik Kollarında komisyon üyesi olarak görev almıştır. Aynı dönemde Üniversite hayatı esnasında sosyal çalışmalarında kulüp başkanlığı, öğrenci konseyi başkan yardımcılığı ve ÜniAK kurucu başkanlığı yapmıştır.

Vatani görevini kısa dönem Er/erbaş olarak tamamlayan Kaya, STK çalışmalarına Kastamonulular Dayanışma Derneği KAS-DER Gençlik Kolları 4. Dönem Genel Başkanı olarak görev yapmıştır. 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti Şişli Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı başvurusunda bulunmuştur.

İlgili Yazılar