Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. realme 6 için yeni kampanya

realme 6 için yeni kampanya

haber haber - - 3 dk okuma süresi
8 0

realme, güçlü performans özellikleri ve 6 kamerası ile öne çıkan realme 6’yı yeni bir kampanya ile tüketicilerin beğenisine sunuyor. “Kuyruklu Yıldız Beyazı” ve “Kuyruklu Yıldız Mavisi” renk seçenekleri ile göz kamaştıran realme 6 (4 128 GB), Eylül ayı sonuna kadar hepsiburada.com’da kampanyada olacak.

Mükemmel akıllı telefon oyun deneyimi için özel olarak tasarlanan realme 6, gücünü MediaTek Helio G90T işlemciden alıyor. Telefon, en son güncellemelere sahip işlemci, grafik kartı, süper hızlı RAM ve güçlü yapay zeka kombinasyonu ile mobil oyun severlere sorunsuz bir deneyim sunuyor. Daha iyi koruma için Corning Gorilla Glass 3 ile kaplanan, 90 Hz süper yüksek yenileme ve 120 Hz örnekleme hızına sahip 6,5 inç 90 Hz Ultra Pürüzsüz Ekran, her kaydırma hareketini pürüzsüz ve kesintisiz hale getirerek kullanıcılara güçlü görsel deneyim sunuyor.

16 MP Ultra net ön kamera, F2.0 diyafram açıklığının yanı sıra Bokeh efekti, akıllı güzellik modu gibi özellikleri ile en güzel selfie’leri çekmeye olanak tanıyor. realme 6, ayrıca 64 MP’lik ana kamera, 119°’lik ultra geniş açıya sahip 8 MP kamera, makro lens ve siyah&beyaz portre objektiften oluşan ultra net dörtlü kamera sistemine de sahip. Kullanıcılar manzara, mimari ve büyük grupların daha çarpıcı görüntülerini yakalamak için sadece tek tıkla geniş açı moduna geçebiliyorlar. Ultra makro lens de kullanıcıların 4 cm çekim mesafesi ile daha yakın çekimler yapmasına olanak veriyor.

4300 mAh pile sahip realme 6, 30 W hızlı şarj ile 60 dakika içinde tamamen şarj oluyor. realme 6’nın pili zorlu oyun koşullarında dahi, 60 dakikada yüzde 55’lik şarj seviyesine çıkabiliyor.

İlgili Yazılar