Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. EuroLeague Şampiyonu Oyuncu Fenerbahçe Beko’nun Başına Geçiyor

EuroLeague Şampiyonu Oyuncu Fenerbahçe Beko’nun Başına Geçiyor

haber haber - - 2 dk okuma süresi
9 0

Fenerbahçe Beko’nun yeni başantrenörü olarak göreve başlayan Litvanyalı basketbol efsanesi Sarunas Jasikevicius, 12 yıl aranın ardından sarı-lacivertli renklere geri döndü. 2011 yılında Fenerbahçe formasıyla büyük başarılar elde eden Jasikevicius, bu kez takımın başında EuroLeague’de zafer arayacak.

Oyun Kurucu Dehası Jasikevicius’un Hedefi

Oyunculuk kariyerinde 4 EuroLeague şampiyonluğu yaşayan Saras, başantrenörlük kariyerinde de zirveye çıkmak için Fenerbahçe ile anlaştı. 47 yaşındaki başarılı koç, daha önceki takımlarında 4 kez Final Four’a ulaşmasına rağmen kupayı kaldıramamıştı. Fenerbahçe Beko’da Dimitris Itoudis’in yerine geçen Jasikevicius, oyun kurucu becerilerini ve liderlik yeteneklerini kullanarak takımını zirveye taşıma hedefinde. 1xbet giriş

Fenerbahçe Beko’nun yeni başantrenörü Sarunas Jasikevicius, 2011 yılında forma giydiği takımına bu kez başantrenör olarak geri döndü. Oyunculuk kariyerinde 4 EuroLeague zaferi bulunan Litvanyalı efsane, başantrenörlük kariyerinde ise Final Four başarısı yaşasa da kupaya ulaşamamıştı. Saras, Fenerbahçe ile bu boşluğu doldurmayı hedefliyor.

Litvanya Milli Takımı ile 2003 yılında EuroBasket zaferi yaşayan ve MVP seçilen Jasikevicius, oyun kurucu olarak Avrupa’nın sayılı isimlerinden biriydi. Başantrenörlük kariyerine 2016 yılında Zalgiris Kaunas’ta başlayan Jasikevicius, sınırlı bütçesine rağmen takımını Final Four’a taşıyarak dikkatleri üzerine çekti. 2020’de Barcelona’ya transfer olan Saras, beklentileri karşılayamayarak İspanya’dan ayrıldı. Fenerbahçe’de yeni bir sayfa açan Jasikevicius, oyun kurucu dehasını kullanarak takımını EuroLeague’de zirveye taşımayı amaçlıyor.

İlgili Yazılar