Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. Pandemide Oyuncu Koltuğu Satışları Arttı
Genel

Pandemide Oyuncu Koltuğu Satışları Arttı

vadi vadi - - 5 dk okuma süresi
18 0

Pandemi nedeniyle eve kapanan vatandaşlar hem oyun bilgisayarlarına hem de oyuncu koltuklarına yöneldi. Evde bilgisayar başında vakit geçiren vatandaşlar daha rahat ve farklı çizgileri olan oyuncu koltuklarını tercih etmeye başladı. Oyun bilgisayarı satışlarıyla doğru orantılı olarak oyuncu koltuklarına da rağbet arttı. Online eğitimin de etkisiyle satışlar birkaç katına çıktı.

Müdür koltukları, çalışma koltukları, misafir koltukları, bar tabureleri, ofis tabureleri ve oyuncu koltukları üreten Ofis İzmir genel müdürü Murat Suna, Radyo Pause canlı yayınına katıldı. Programı dinleyen şanslı bir dinleyici de çok şık bir çalışma koltuğu kazandı.

Yaklaşık 40 yılı aşkın süredir Bürocci, Comodo, XFly, Boom ve Zio tescilli markalarıyla koltuk ve sandalye sektöründe üretim yapan Mobilyakeyfi Ltd.Şti. Genel Müdürü Murat Suna, Radyo Pause canlı yayınında koltuk satışları, oyuncu koltukları hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Pandemiden hem olumlu hem de olumsuz etkilendiklerini aktaran Suna, babalarının meslekte 40 yılı devirdiğini vurguladı. İki kardeş olarak şu anda firmayı yönettiklerini ve geliştirdiklerini söyledi. Baba mesleğini yaşatan Murat Suna ve Ali Suna, iki kardeş olarak şirketi daha ilerilere taşıdı. İzmir Karabağlar’da yer alan üretim tesislerinde birçok koltuk ve sandalye çeşidi üreten firma yurtdışında daha fazla ülkeye açılmayı hedefliyor.

Sözlerine devam eden Suna, Askerden dönünce yaklaşık 15 yıl önce internetten bir ürün satarak başladığını ve daha sonra geliştire geliştire e-ticarette iyi satış rakamlarına ulaştıklarını söyledi. Toptan ve perakende satışlar devam ederken internet pazarının gelişmekte olduğunu vurguladı.

Suna, “Babamızdan aldığımız mesleği geliştirerek internette iyi bir pazar yakaladıklarını söyledi. Pandeminin başında ne yapacağımızı bilemedik. Evden eğitimin de başlamasıyla talepler artmaya başladı. Biz de üretimi artırdık. Sürekli işimize yatırım yapıyoruz. Yurtdışında farklı ülkelere satış yaptık. Daha fazla ülkeye satış yapmayı hedefliyoruz. İnternet pazaryerlerinde satışlarımızı yoğun bir şekilde yapıyoruz. Sattığımız her üç koltuktan biri İstanbul’a gidiyor. İstanbul’dan sonra doğu illerimizden yoğun talep geliyor.”

Ürünlerinin sağlamlığı ile ilgili bilgi veren Suna, “Koltuklarımızı düzgün kullanan müşterilerimiz 10 yıl rahatlıkla kullanıyor. Biz koltuklarımıza güveniyoruz çünkü kullanılan her malzemeyi özenle seçiyoruz. Oyuncu koltukları, müdür koltukları, çalışma koltukları, misafir koltukları, bar tabureleri, ofis tabureleri üretiyoruz. Başrol oyuncumuz şu anda oyuncu koltukları.”

Son 3 yıldır da ‘Zio’ markasıyla profesyonel oyuncu koltukları üretimi yapan firma profesyonel oyuncu koltuğu üretimi noktasında öncü olduklarını ithal ürünlerin daha kalitelilerini Türkiye’de üreterek paranın ülkemizde kalmasını sağlayarak ülke istihdamına destek olduklarını belirtti. Pazarda her geçen gün sektördeki oyuncu sayısının arttığını ve kendilerini taklit ettiklerini söyledi. Onlar taklit ettikçe biz büyüyoruz. Pazarda markasının, logosunun, modellerinin taklit olduğu firmaların bile maalesef iş yapıyor. Sektöre çok ciddi yatırımlar yaptık. Yoğunluktan dolayı aktif edemediğimiz ve ilerleyen günlerde daha da geliştireceğimiz modellerimiz var. Modellerimiz çok daha gelişecek ve çok daha teknolojik farklı bir yapıya bürünecek. Konumuzda ve kalitemizde zaten Zio markamızla Türkiye’nin açık ara en iyisiyiz amacımız dünyanın en iyilerinden olmak ve Türk bayrağımızı dünyanın farklı yerlerinde dalgalandırmak” dedi.

İlgili Yazılar