Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Özgür Özel’den seçim barajı açıklaması

Özgür Özel’den seçim barajı açıklaması

haber haber - - 2 dk okuma süresi
10 0

CHP Grup Başkan vekili Özgür Özel birtakım temaslarda bulunmak üzere geldiği Hatay’da, il başkanlığında ülke gündemine ilişkin konuştu. Büyükşehir belediyesini de ziyaret eden Özel, göçmenlere ilişkin, Göçmen yaratan siyasetçilerin karşısındayız. Kimseyi üzmeden mutlaka kendi memleketlerine geri yollamak durumundayız” diye konuştu

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Hatay temasları kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı da ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, İsmet Tokdemir ve Suzan Şahin, CHP PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, CHP Hatay Kadın Kolları İl Başkanı Filiz Haksöz, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu ve Maltepe Belediye Başkan Vekili Besim Ünsaldı katıldı.

LÜTFÜ SAVAŞ: CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLARAK GAYET İYİ DURUMDAYIZ 

Özel’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Lütfü Savaş, “Hatay, tarih, kültür ve medeniyet şehri ama bununla birlikte yaklaşık on yıldır spor şehri. Süper Lig’de çok takımımız var. Türkiye’de derece yapan takımlarımız da var. Suriyeli sığınmacılar ve ekonomi dışında bir sıkıntımız yok. Hatay’ı altyapıdan başlamak üzere çok güzel şekilde revize ediyoruz. Siyaset anlamında da şu anda Cumhuriyet Halk Partisi olarak gayet iyi durumdayız. Sizlerin de destekleri ile daha iyi duruma geleceğiz” dedi.

İlgili Yazılar