Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. DYOREX 7/24 WHATSAPP ÜZERİNDEN GÖRÜŞEBİLECEĞİNİZ TEK BORSA

DYOREX 7/24 WHATSAPP ÜZERİNDEN GÖRÜŞEBİLECEĞİNİZ TEK BORSA

ozge ozge - - 8 dk okuma süresi
26 0

DYOREX 7/24 WHATSAPP ÜZERİNDEN GÖRÜŞEBİLECEĞİNİZ TEK BORSA

DYOREX HAKKINDA

2021 yılında hizmet vermeye başlayan DyorEX, İstanbul, Merkezli bir borsa olup binlerce kullanıcısı ile Türkiye de önde gelen kripto borsalarından biri olmuştur. DyorEX’in entegreli olduğu altı bankadan herhangi biri aracılığıyla Türk Lirası yatırabilir ve çekilebilir. DyorEX, Türk Lirası çiftlerinin yanı sıra USDT çiftleri de sunmaktadır. DyorEx bunların yanında diğer borsalardan farklı olarak yatırımcılarına daha iyi hizmet vermek adına yatırımcılarına farklı ayrıcalıklar sunmaktadır. Dyorex olarak amaçları yatırımcıları kripto para ve blockchain dünyasına hızlı ve güvenilir bir şekilde girişine sağlamak.

  • Vizyonu

“Herkes için kripto” vizyonundan hareketle kripto para dünyasını herkes için daha ulaşılır ve anlaşılır kılarak kullanıcıları ekonomik özgürlüğüne arttırmayı ve müşterilerin mutluluğu ve memnuniyeti ile yükselen ve gelişen bir kripto borsası inşa etmeyi amaçlıyor.

  • Misyonu

Blockchain ekosistemine destek vererek, blockchain teknolojisiyle beraber yeni nesil iş yapış modellerinin önündeki engelleri giderilmesi adına herkesin kullanabileceği bir platform oluşturmayı hedefliyorlar.

DYOREX GÜVENİLİR Mİ?

DyorEX güncel siber güvenlik önlemleri kapsamında hem dışardan gelecek tehditlere karşı hem de kullanıcıların kendilerinin hata yapma ihtimallerine karşı gerekli tedbirler almaktadır. Bütün veriler şifrelenmiş bir şekilde aktarılmaktadır. Tüm datalar şifrelenerek muhafaza edilerek birbirinden bağımsız olarak yapılandırılmıştır ve veriler otomatik günlük olarak yedeklenmektedir. Yedeklenen veriler kopyalanarak ayrıca kayıt altına alınmaktadır.

Yatırımcı bilgileri, müşteri destek ekibi, üst düzey yöneticiler ve diğer çalışanlarla kesinlikle paylaşılmamaktadır. Ayrıca müşteri destek ekibi gelen taleplere cevap verirken bankacılık disiplini içerisinde müşteri kimliğini kısıtlanmış bilgiler ile tescil etmektedirler ve müşteri destek ekibi hiçbir zaman kullanıcılardan itibari para ya da kripto para yatırılmasını kripto para adreslerini kullanıcıya ait şifreleri talep etmemektedir.

Finansal Güvenlik

  • Kullanıcılara ait itibari para (TL) güçlü ilişkilerimiz olduğu banka hesaplarında tutulmaktadır.
  • Yatırıma işlemi gerçekleştirilen kripto paralar, internet bağlantısı olmayan soğuk cüzdanlarda muhafaza edilir.
  • Sadece günlük likitideyi sağlayacak miktar kripto para sıcak cüzdanlarda tutulur. Likitide daima kontrol altında olup gerektiğinde soğuk cüzdandan transfer yapılmaktadır.
  • Tüm cüzdanlar şifrelenmiştir.

Kullanıcı Güvenliği

  • Hesaba giriş, şifre değiştirme, e-posta değiştirme, kripto para çekme, itibari para çekme ve Api işlemlerinde iki faktörlü doğrulama (2FA) gerekmektedir.
  • Kullanıcıların KYC yapma zorunluluğu esas alınır.
  • Şifre ve e-posta değiştirilmesi durumunda kullanıcının bilgilerinin çalınmasına ihtimaline karşı kripto para ve itibari para çekimi 24 saat için dondurulmaktadır.
  • Kullanıcılara ait her türlü bilgi ve hareketler şifrelenerek saklanmaktadır. Gerektiğinde bilgilere ulaşılması için çoklu güvenlik sistemleri ile erişim sağlanmaktadır.
  • İtibari para ve kripto para çekme-yatırma işlemleri sırasında kullanıcılara e-posta ve sms ile bildirmektedir.
  • Detaylı kullanım takibi, hesap geçmişi, cihaz tipi, ip adresi, işletim sitemi kontrol edilerek kayıt alınmaktadır.

DYOREX AYRICALIKLARI

Bu dokümanda işlem hacmine göre kullanıcılara sundukları günlük, haftalık ve aylık işlemlerinde DyorEX ayrıcalıkları detaylı bir şekilde sizlere hazırladık.

Günlük Kategori Bazlı Avantajlar

Yatırımlarına göre kullanıcılar 5 kategoriye ayrılmaktadır ve kullanıcılara kategori bazlı ayrıcalıklar sunuluyor.

Ayrıcalıklar ve Detaylar

  • Analiz Desteği

Haftalık olarak yatırımcının isteğine göre belirlenecek 5 altcoin detaylı analizler ile günlük olarak pdf şeklinde WhatsApp üzerinden kullanıcılarına gönderecektir.

  • Günlük Bülten

Günlük gelişmeler, haftalık beklentiler ile ilgili sürekli bilgilendirici içerikler ve haberler gün içerisinde kullanıcılara WhatsApp üzerinden gönderimini sağlayacaklar. Genel bilgiler dışında yatırımcının haftalık analiz için seçtiği Altcoin haberlerine daha çok önem vereceklerdir.

  • Kripto Göstergeleri

Into The Block websitesinden çekilecek teknik gösterge sinyalleri, para giriş çıkışları, Exchange-Onchain Pazar Derinliği, zincirdeki büyük işlemlerin sayısı, ağ akışları, giriş-çıkış hacimleri, hash oran dağılımı, twitter duyarlılığı ve oynaklık konularında hazırlanan detaylı pdf dokümanı haftada iki defa kullanıcıya WhatsApp üzerinden göndermeyi planlıyorlar.

  • Temel Düzey Eğitim

HERKESE HER YERDE, DÜNYA STANDARTLARINDA ÜCRETSİZ EĞİTİM

sloganıyla aşağıda belirtilen konularda hazırlanan eğitim videosu kullanıcılara ücretsiz olarak gönderme fırsatı veriyor.

  1. Kripto Para Piyasasındaki temel kavramlar
  2. Risk ödül nasıl ayarlanır?
  3. Psikoloji – Portföy yönetimi nasıl yapılmalı?
  4. Tradingview Kullanımı
  5. Temel Analiz Nedir?
  6. Teknik Analiz Nedir?
  7. Teknik Analiz1 – Destek/Direnç
  8. Teknik Analiz2 – Trend Çizgileri
  9. Teknik Analiz3 – RSI indikatörü
  10. Teknik Analiz4 – MACD indikatörü
  11. Teknik Analiz5 – Hareketli Ortalamalar
  12. Teknik Analiz6 – Fibonacci Çizgileri
  • DyorEX Bire Bir Eğitim

Aşağıda belirtilen konularda birebir olarak haftada 1 saat toplamda ise 12 saat ZOOM gibi online platformlar üzerinden ücretsiz eğitim olanağı sunuyorlar. Bunlar ise;

  1. Kripto Para Piyasasında ki temel kavramlar
  2. Risk ödül nasıl ayarlanır?
  3. Psikoloji – Portföy yönetimi nasıl yapılmalı?
  4. Risk Yönetimi
  5. Tradingview Kullanımı
  6. Temel Analiz Nedir?
  7. Teknik Analiz Nedir?
  8. Teknik Analiz1 – Destek/Direnç
  9. Teknik Analiz2 – Trend Çizgileri
  10. Teknik Analiz3 – RSI indikatörü
  11. Teknik Analiz4 – MACD indikatörü
  12. Teknik Analiz5 – Hareketli Ortalamalar
  13. Teknik Analiz6 – Fibonacci Çizgileri
  14. Teknik Analiz7 – Bearish Pattern
  15. Teknik Analiz8 – Bullish Pattern
  16. Teknik Analiz9 – Baştan Sona Grafik Çalışmaları
  17. Alım satım stratejileri
  18. Sermaye nasıl korunur?
  19. Takip edilmesi gereken kaynaklar
  20. Kripto piyasasının vazgeçilmez takip siteleri
  21. Trade Örnekleri
  22. Zararlı işlemler de nasıl müdahale edilmeli?
  • Yatırım Mentörü

Yatırım mentörü kendisine atanan kullanıcıya ileri düzey webinar eğitimi vermeyi, haftanın iki gününde kullanıcıyla randevu oluşturma şansı verilmektedir. Belirlenen saatlerde telefonlar üzerinden görüşmeler gerçekleştirip, piyasa hakkındaki son gelişmeleri, altcoinlerdeki beklentileri ve firmadaki yenilikleri (yeni coin listelenmesi, yapılan iş birlikleri vs.) kullanıcıya aktarmayı planlıyorlar.

  • Check-Up

Her ayın ilk haftası kullanıcıya, belirlenen pdf şablonunda tüm işlem geçmişi en ince detayına kadar incelenerek, yapmış olduğu hatalar ve nasıl önlemler alınacağı, bir sonraki yatırımlarında bu hatalar göz önüne alınarak doğru yatırımı nasıl değerlendireceğini içeren tavsiyeler gönderilir. Check-Up uygulaması ile, kullanıcının bir sonraki yatırımlarında detaylı incelemeyi göz önüne alarak kayıplarını kazanca çevirmesini kendilerine hedef olarak belirlemişlerdir.

  • Coin and Travel

Bu uygulama kapsamında bir yıl içerisinde kullanıcının seçmiş olduğu ülke genelinde bir finansal kongre ya da kripto seminerine katılımını sağlayacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir