Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. CSGO Vakalarını Açma Rehberi ve Ne Beklemeli

CSGO Vakalarını Açma Rehberi ve Ne Beklemeli

haber haber - - 7 dk okuma süresi
13 0

CSGO vakalarını açmak ve dış görünüm elde etmek Counter Strike: Global Offensive’i bu kadar popüler yapan nedenlerden biridir. Kasa açmak, binlerce dolara veya 3 sent kadar düşük bir değere kadar bir şey elde edebileceğiniz yüksek riskli, yüksek ödüllü bir senaryodur. Şu anda bıçak ve silah görünümleri sağlayan 21 normal CSGO kasası var. Ayrıca aktif görev kuyruğu ve Inferno’nun haritalarını kapsayan 8 hatıra çantası görünümü de var. Bu kasalar bıçak düşürmez, ancak AWP Dragon Lores ve M4A1-S Knights gibi çok ödüllendirici derileri düşürür. Derilerin bu sürümleri, oyun içi düşürülen emsallerinden çok daha nadir ve hatta daha pahalıdır. Bununla birlikte, bu kılavuzda normal CSGO silah görünümü kasalarından bahsedeceğim.

Feragatname

CSGO vakalarını açmak, kar elde etmenin veya herhangi bir şekilde para kazanmanın güvenilir bir yolu değildir. Bunları açmak büyük bir servet kaybına neden olabilir. Para harcamadan davaları denemekle ilgileniyorsanız, cs go kasa açma simülatörü kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu siteler size harika bir şey açmanın heyecanını verecek, ancak aslında size oyun içi bir görünüm vermeyecek. Aynı zamanda, bir vakadan gerçekten bir şey elde etmenin ne kadar şans gerektirdiğine dair bir fikir verir. Aşağıda en popüler CSGO kasalarından ikisini açmak için bir vaka simülatörü kullandığım zamanın bir resmi var. Gördüğünüz gibi sonuçlar tam olarak ideal değil.

CSGO vakaları Ağustos 2013’te tanıtıldı. 9 yeni görünümün yanı sıra “son derece nadir özel bir eşya” kazanma şansı da içeriyordu! Bir vakayı almak için, bir kişinin oyunu oynaması gerekiyordu ve haftada iki kez rastgele düşürülüyordu. “Son derece nadir bulunan özel ürün!” CSGO’daki birçok kişinin bir davadan almak istediği bıçaklar olurdu. Oyuna bıçakların yanı sıra nadir derilerin de eklenmesi, yakında paralarını kasa ve anahtar satın almak için kullanacak birçok yeni oyuncuyu onları açmak için cezbedecekti. O zamandan beri oyuna birçok vaka eklendi ve çoğu artık oyuna düşmedi.

Genel Bakış

Normal CSGO kutularında alınan silahlar 5 farklı renkte gelir. Silahlar mavi, mor, pembe ve kırmızı renkte gelir. Bıçaklar tipik olarak parlak sarı veya altın rengindedir. Mavi kostümler, bir kasadan alabileceğiniz en düşük seviyeli silahlar olan Mil-Spec olarak adlandırılır. Bunlar ayrıca tipik olarak en ucuz olanlardır. Mor, sınırlı silahlar olarak adlandırılır. Bu silahlar, hattın ortası silah olarak kabul edilir ve genellikle silah görünümleri söz konusu olduğunda fiyatlandırmanın alt tarafında yer alır. Pembelere sınıflandırılmış silah görünümleri denir. Pembelerin fiyatı değişir ve genellikle silah kaplamalarının fiyatlandırmasının daha yüksek ucundadır. Bunları almak nadirdir, ancak kırmızılardan veya bıçaklardan biraz daha yaygındır.

Kırmızı deriler ve bıçaklar, CSGO kasalarından elde edilebilecek en pahalı silahlardır. Özellikle bıçaklar çok pahalı olabilir ve 5.000 ABD Doları veya daha fazla fiyatla fiyatlandırılabilir. Bununla birlikte, kırmızı bir deri veya bıçak alma olasılığı çok nadirdir. İlk birkaç davanızı açarken bunlardan herhangi birini almanız çok nadirdir. Ayrıca CS:GO kasa siteleri kontrol edebilirsiniz, tonoz için doğru yeri bulmak için!

Vakalar Nasıl Açılır

Davaları açmak için önce onları almalısınız. Yalnızca Valve korumalı sunucularda CSGO oynayarak haftada iki vakaya kadar elde edebilirsiniz. Ayrıca Steam Market veya üçüncü taraf yeniden satış sitelerinden kasa satın alabilirsiniz. Vakaları aldıktan sonra, kasa anahtarlarını almanız gerekir. Öncelikle, doğru kasa için doğru anahtarı aldığınızdan emin olmak istersiniz. Örneğin, bir Chrome 3 kasa anahtarı bir Chrome 3 kasasını açar, ancak aynı Chrome 3 kasa anahtarı bir Chroma 2 kasasını açmaz. Bu anahtarları satın almak için, bunları Steam Topluluk Pazarı’ndan veya üçüncü taraf bir yeniden satış web sitesinden satın alabilirsiniz. Vakaların fiyatı değişiklik gösterir, ancak normalde dört sent ile 30 sent arasındadır.

Ekstra Bilgi

CSGO Case Simulator ile oynamaya devam ettim ve bıçak almayı başardım! Ancak 90 dolarlık bir bıçak almam yaklaşık 800 dolar paramı aldı. Bu durum, olması çok normaldir. Bu durumda, marketten bir bıçak alsam daha iyi olurdu. Bu sadece bir bıçak almanın esasen saf şans olduğunu ve bir X vakadan birini elde etmeye güvenilemeyeceğini gösteriyor. Kasaları açarken YouTuber’ların veya yayıncıların bıçakladığını görmüş olabilirsiniz, ancak aynı şansa sahip olma ihtimaliniz çok düşük. Dava açmaya karar verdiyseniz ve o bıçak ve kırmızıları almaya karar verdiyseniz, size iyi şanslar diliyorum ve umarım başarılar ve onları açarsınız ve belki de ilk davanızda kendinize 1000 dolarlık bir bıçak bulursunuz!

İlgili Yazılar