Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Karın Germe Ameliyatı 

Karın Germe Ameliyatı 

ozge ozge - - 7 dk okuma süresi
30 0

Karın Germe Ameliyatı 

Bu ameliyat, alt karın bölgesinde kasık seviyesinde yapılan enine cilt kesisi kullanılarak gerçekleştirilir. Ameliyat sırasında sarkmayı azaltmak için gevşek karın duvarı kasları da birbirine dikilir. Karın germe ameliyatı fiyatları, işlem görecek kişinin operasyonunun derinliği bu fiyata karar vermektedir.

Karın germe Ameliyatı sonrası Hamilelik

Karın germe ameliyatından sonra hamile kalabilmek için en az bir yıl beklemelisiniz. Kadınlar doğumdan 6 ila 12 ay sonra tekrar histerektomi olabilir.

Karın Germe Ameliyatı iyileşme süreci Nasıldır?

Karın germe ameliyatı sonrası iyileşme süresinin tek bir cevabı yoktur. Tüm kozmetik cerrahilerde olduğu gibi, karın germe sonrası iyileşme süresi için genel bir zaman çerçevesi vardır, ancak bireysel farklılıklar, tanımlanan nedenler de dâhil olmak üzere bir dizi faktöre bağlıdır.

Karın Germe Ameliyatı Ağrılı Mıdır?

Ameliyat sırasında tüm kesilere ve ayrıca karın duvarına yaklaşık 10 saat lokal anestezi uyguluyoruz. Abdominoplasti ameliyatı fiyatları en sık sorulan sorulardan dur. Fakat doktorunuzun buna karar vermesi gerekir. Ağrı duyulmaz.

Karın Germe Ameliyatından Sonra İz Kalır Mı?

Karın germe ameliyatları genel anestezi altında yapılır. Göbek deliğinin alt kısmından bir kesi yapılır, cilt gerilir ve fazla deri kesilir. Karın germe ameliyatı fiyatları da merak ediliyor fakat bu fiyatlar bu platformlarda verilmemektedir.

Karın Germe ve Liposuction Beraber Yapılır Mı?

Karındaki sarkmalardan dolayı yapılır.  Abdominoplasti ameliyatı fiyatları deformasyona bağlı olup doktor tarafından belirlenen bir fiyat çerçevesi vardır.

Doğum Sonrası Çatlaklar Karın Germe İle Geçer Mi?

Doğum sonrası sarkmalar, çatlaklar ve göbek yağlanmaları olan kadınlar için en uygun kozmetik çözümdür. Doğum sonrasıkarın germe ameliyatı fiyatları kişinin ameliyat süresinin uzunluğu ile doğru orantılıdır.

Popo Estetiği

Kalça estetiği olarak da bilinen bu estetik uygulama, kalçaların daha belirgin, daha düz ve dolgun hatlara sahip olmasını sağlar. Doktor muayenesi sırasında ameliyatın uygunluğu, ameliyat sırasında kullanılan anestezi tipi ve kalçanın şekli gibi detaylara karar verilir. Ardından talebin tarihi ve tarihi belirlenir.

Popo estetiği fiyatları bu ameliyatı yaptırmak isteyen herkesin merak ettiği bir konudur. Birçok bayan bu konuda estetik açıdan rahatsız olmaktadır. Bu sebeple popo estetiği yaptırmak istiyorlar. Popo estetiği fiyatları kişinin isteğine ve kullanılacak yönteme göre farklılık gösterecektir.

Popo Estetiği Nasıl Yapılır?

Popo büyütme, zayıf veya düz kalça fark etmeksizin tüm kalça tiplerine yapılabilir. Ancak uygulanacak işlemler kalça tipine göre değişiklik göstermektedir. Örneğin; Yağ dokusu az olan kemikli kalça bölgesinde popo büyütme için silikon implantlar kullanılırken, yüksek yağ dokusu olan bölgede yağ enjeksiyonları ve kalça kaldırma işlemleri ile tatmin edici sonuçlar alınabilmektedir.

Elbette insana uygun olacak işlemlere operasyon öncesi yapılan detaylı kontroller sonucunda karar verilir. Ancak uygulamadan önce doktorun önerdiği süre boyunca beslenme ve ilaç kullanımına dikkat etmek gerekir.

Kalça Estetiği Uygulamaları Nelerdir?

Kalça estetiğinde uygulama;

  • Kalçaların şekillendirilmesi ve kalçaların olduğundan daha dolgun hale getirilmesi,
  • Sarkmasının daha dik bir pozisyona getirilmesi ve duruma göre
  • Kalçanın küçültülmesi gibi işlemleri içerir.
  • Popo estetiğinde kalça durumuna göre;
  • Yağ enjeksiyonu ile hacim artırma,
  • Kalçada az miktarda yağ dokusu varsa kalçaya silikon protez yerleştirilir,
  • Popolar sarkıyorsa popo kaldırma işlemi uygulayın.

Popo Dikleştirme Ameliyatı

Kalça görüntüsünün doğru ve ideal oranlarda vücuda getirilmesi için yapılan bir operasyondur. İdeal popo görüntüsünü elde etmek için sadece popoya dokunmak yeterli olmayabilir. Popo, bel, basen, basen, bacaklar ve hatta karın bölgesi tek tek sonra bir bütün olarak değerlendirilmelidir. İdeal orana ulaşmak için gerekli rötuşlar her biri için ayrı ayrı yapılmalıdır.

Popo Büyütme ve Popo Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Yağ Enjeksiyonları Kalçaları yeniden şekillendirmek için kalça yağ enjeksiyonu yaygın olarak kullanılan bir kozmetik işlemdir. Az zaman alması, kolay kullanımı ve sonuçları ve çok etkileyici sonuçları nedeniyle tercih edilmektedir. Vaser Liposuction ile bel, sırt ve kalçalar inceltilip şekillendirilebilir, kalça bölgesine geçiş daha estetik olabilir.

Böylece kalçalar daha yuvarlak ve dar hale gelir. Vaser Liposuction sayesinde zarar görmeden alınan yağ içeren kök hücreler popo bölgesine enjekte edilir ve aynı seansta popo bölgesi daha kalıcı olarak etkilenir. Ameliyattan sonra ağrı kesicilerle giderilebilecek hafif ağrılar olabilir.

Genellikle bir gece hastanede kalış önerilir. Popoya yağ enjeksiyonu ile vaser ile liposuction yaptıran kişilerin 3 hafta boyunca özel sütyen kullanması gerekir. Hastalar 3-5 gün içerisinde normal hayata dönebilmektedir. Silikon protezler popo büyütme ve hacim kaldırma için de kullanılabilir. Ameliyattan sonra kalçanın ortasında ortalama 68 cm uzunluğunda bir iz kalır, bu iz kıvrımlar arasına gizlenecektir. İyileşme süresi yağ enjeksiyonuna göre biraz ağrılı ve daha uzundur.

Vaser liposuction ile alınan yağlar ile şekillendirilen kalçalara restorasyon yapılırsa sonuçlar daha doğal ve etkili olabilir. Popo Kaldırma, hızlı ve aşırı kilo alıp verme veya yaşla birlikte popoların sarkması durumlarında gereklidir. Gerekirse fazla deri çıkarılır ve dolgu yapılır. Ameliyat genel anestezi altında yapıldı. Popo estetiği fiyatları tamamen hangisini yaptırmanız gerektiği ile alakalı olmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir