Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Bu Bahçede Yeni Bir Mimari Yeşilleniyor: Luart Bahçe Projesi

Bu Bahçede Yeni Bir Mimari Yeşilleniyor: Luart Bahçe Projesi

haber haber - - 6 dk okuma süresi
17 0

Bu Bahçede Yeni Bir Mimari Yeşilleniyor: Luart Bahçe Projesi

Sahip olduğu kalite anlayışını, 40 yıldan bu yana gerçekleştirdiği her projede istikrarlı bir şekilde sürdürmeye devam eden Luart yapı, İzmir Ayrancılar’ da yeşile saygı anlayışını temel alan yepyeni bir yapı projesini şehre armağan ediyor: Luart Bahçe

Estetik, konforlu, işlevsel ve yeşile saygı anlayışı ile dairelerinden yeşile yer açan açık alanlarına, etkileşim odaklı sosyal donatılarından yüksek teknoloji teknik olanaklarına kadar sahip olduğu her detayı ile dikkat çeken proje 4.500 metrekarelik bir alana inşa edilecektir.

Toplamda 96 adet daireden oluşan yapı projesinin 72 adet 1+1 ve 24 adet 2+1 daireden oluşması ve seyir terası, çocuk parkı, açık yüzme havuzu, fitness salonu ve sauna gibi imkânlara sahip olması bekleniyor. Tüm bunlara ek olarak dış olumsuz etmenlerden izole daireler, özellikle küçük ve işlevsel yaşam alanlarına ilgi duyan meraklılara hitap ediyor.

İzmir ve Ege Bölgesi’nde Bir Yapı Markası: Luart Yapı

Yapı sektöründe 40 yıllık bir tecrübeye sahip olan Luart Yapı, projelerini genellikle İzmir ve Ege Bölgesi’nde gerçekleştirmiş bir firma. Gerçekleştirdiği ve anahtar teslimini yaptığı her mimari projede müşteri memnuniyetini hedefleyen firma, 40 yıllık sektör tecrübesine 50.000 metrekarelik iyi tasarlanmış yaşam alanları sığdırdı.

Luart Bahçe Projesi, yapı sektöründe kalitesi ile adından söz ettiren firmanın İzmir için planladığı yeni inşaat projelerinden bir tanesi. Projesindeki mimari anlayış ve izlediği tasarım çizgisi ile çevre ilçelerde yepyeni bir mimari anlayışın “yeşillenmesine” yol açan firma, önceki projelerindeki bilgi birikimi ve deneyimin tamamını İzmir’e hediye edeceği Luart Bahçe için kullanıyor.

Firma, kalite ve konforu bir araya projelerine bir yenisini ekleyerek İzmirlilere, çevre ilçelere örnek olacak Luart Bahçe Projesini hediye ediyor. Luart Bahçe Projesi ile sahip olduğu özelliklerle İzmir Ayrancılar’da yepyeni bir mimari anlayışın yeşermesi planlanıyor. 

İşlevsel Mimari ve Yeşil, Bu “Bahçe”de Buluşuyor

Luart Bahçe Projesi, İzmir Ayrancılar ‘da 4.500 metrekarelik bir alana inşa edilmesi planlanan bir inşaat projesidir. Olumsuz dış etmenlerden izole alan toplamda 96 adet şık ve minimalist daireye, yeşile saygı anlayışı ile titizlikle tasarlanmış yaşam alanlarına ek olarak, eşine az rastlanır sosyal ve teknik donatılara işlevsel ve konforlu daireler eşlik ediyor.

Luart Bahçe Projesinin 72 adet 1+1 ve 24 adet 2+1 daire olarak tamamlanması planlanıyor. Her daire, malzeme kalitesinden taviz vermeyen ve küçük yaşam alanlarında yüksek konforu amaçlayan bir tasarım anlayışına ve mimariye sahip. Dairelerin tasarım ve mimarisindeki özene, malzeme kalitesindeki titizlik eşlik ediyor. Tüm unsurları değerlendirildiğinde projenin adına yakışır özelliklere sahip olduğu ve işlevsel mimari anlayışını yeşille buluşturduğu söylenebilir.

Küçük Daireler, Yüksek Konfor Geniş Açık Alan

Yeni ve modern bir mimari anlayış ile tamamlanması planlanan proje, şık 1+1 ve 2+1 daireleri ile dikkat çekiyor. Genellikle 1+1 veya 2+1 dairelerin yeterince konforlu ve ferah olmayacağı düşünülür. Buna karşın Luart Bahçe Projesi’nde yer alan daireler, ileri düzey iç mekân tasarımları ile bu anlayışı tamamen değiştirmeyi hedefliyor gibi görünüyor.

Mutfağından salonuna ve banyosuna kadar tasarım kalitesi her detayında kendisini gösteren daireler, özellikle genç aileler, öğrenciler ve yaşam alanında konfora önem veren kullanıcılar için son derece ideal. Malzeme kalitesi ve tasarım detayları ile dikkat çeken daireler elbette Luart Bahçe Projesi’nin sadece bir bölümü. İşlevselliği ön planda tutan ve oda sayısı değişen dairelere, içerisinde çocuk parkı ve yüzme havuzu bulunan yeşile saygılı bir açık alan eşlik ediyor.

Sahip olduğu özelliklerle İzmir Ayrancılar’ da yepyeni, modern ve yeşile saygılı bir mimari anlayışın en iyi örneği olmayı hedefleyen yapı projesi, Luart Yapı imzası taşıyor.

İlgili Yazılar