DOLAR 32,3409 0.18%
EURO 35,1412 -0.13%
ALTIN 2.240,57-0,12
BIST 8.696,81-0,24%
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mirza Parlakyiğit Ödülünü Sunucu Özlem Yıldız’ın elinden aldı!

ABONE OL
8 Ekim 2021 18:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

       5 Ekimde Crazy Production Organizasyon şirketi sahibi Hülya YANIKDAĞ tarafından düzenlenen sunuculuğunu Şenol İPEK ve Özlem  YILDIZ’ın yapmış olduğu 4.’cü Altın Kalite Ödül Töreninde YILIN EN İYİ MEDİKAL FİRMASI ödülünü Mirbey GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Mirza  PARLAKYİĞİT’e teslim edildi. 

3 fabrikası ile 47 ülkeye ihracatı bulunan Mirbey GROUP International şirketi ; Pandemi döneminde Maske, Tulum, Cerrahi Önlük vb. gibi Covidden koruyucu ürünleri en çok ihracat yapan şirketlerin arasında büyük başarılar elde etmiştir. 

15 farklı grup şirketlerinden oluşan Mirbey GROUP’un Yönetim Kurulu Başkanı Mirza PARLAKYİĞİT bundan sonraki sürecin çok daha sancılı ve zarar vermemesi için maske , mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.Hülya Yanıkdağ ve İlker Bekar büyük ses getirecek  5.Altın Kalite Ödül Töreni için  organizasyonlarının hazırlıklarına şimdiden başladı. 

Mirza PARLAKYİĞİT’e plaketini Özlem Yıldız ve Şenol İpek  takdim etti.

Ünlü İletişim danışmanı Özgür Aras ödülünü alırken birde gecede ödül alma heyecanı ile konuşma yaptı. Geceye Gökçe Kırgız-Yılmaz Taner çifti katılırken Gökçe Kırgız ödülünü aldı.Yağız, Ayça, Yılmaz Morgül, Ersan Er,Murat Övüç gibi sanatçılar sahnede şarkı söyledi ödüllerini aldı.Organizatör Hülya Yanıkdağ’da gece de güzelliği ile göz kamaştırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.