Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Mesut Özil’den Erol Bulut Tepkisi

Mesut Özil’den Erol Bulut Tepkisi

haber haber - - 4 dk okuma süresi
2 0

Süper Lig’in 27. Haftasının en öne çıkan karşılaşması olarak ifade edilen Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşması dün gece oynandı. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan bu 90 dakikada sarı lacivertli takım rakibini 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Bu maçta harikalar yaratan isimler olsa da performansıyla memnun edemeyen oyuncular da yer aldı. Özellikle ara transfer sezonunda transfer edilen Mesut Özil; bu önemli maçta kendisinden isteneni veremedi. 66. Dakikada oyundan alınan Mesut Özil; bu durum karşısında Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut’a tepki gösterdi. İkilinin arasında yaşananların ne kadar ilerleyeceği ve yönetimin ne şekilde bir karar alacağı da gelecek günlerde belli olacak.  bedava bahis siteleri  ve betist üyelik  için betmatik incelemesi   adresini ziyaret Edebilirsiniz

Fenerbahçe dün oynanan maçta deplasmanda karşı karşıya geldiği Trabzonspor’u Dimitris Pelkas’ın attığı golle 1-0 yenmeyi başardı. Maçta başta Uğurcan çakır ön planda yer aldı. Yaptığı kritik kurtarışlarla maçı çok istediğini gösteren ve elinden geleni ortaya koyan yıldız file bekçisi yetersiz kaldı. Fenerbahçe cephesinde ise Mesut Özil tarafı konuşularak; beklenenden daha da düşük bir performans sergilemesi nedeniyle herkeste şok etkisi yaratan bir maç ortaya koydu.

66. Dakikada Kenara Geldi

Sarı lacivertli takımın büyük umutlar bağlayarak transfer ettiği yıldız oyuncu Mesut Özil; Trabzonspor maçında bir türlü üstüne düşeni yerine getiremedi. Bu maçtaki performansının hem teknik ekipte hem de taraftarlar arasında hayal kırıklığı yarattığı da gelen haberler arasında yer aldı. Bu denli kötü bir maç çıkarmasından dolayı Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut; yıldız ismi 66. Dakikada kenara almak durumunda kaldı.

Erol Bulut ile Konuşmadı

Maçın 66. Dakikasında değişiklik tabelasında kendi numarasını gören Mesut Özil; herhangi bir tepki vermeden kenara geldi. Oyundan alınmasından memnun olmayan yıldız oyuncunun başını kulübeye doğru çevirerek; yerine geçtiği görüldü. Aynı zamanda da teknik direktör Erol Bulut ile de konuşmaması da dikkat çeken detaylar arasında yer aldı.

Maçta 13 Top Kaybı Yaptı

Erol Bulut sonrasında Mesut Özil’in yanına giderek kendisiyle moral verici bir konuşma yaptı. Mesut Özil’in yerine sahaya Samatta çıkarak; etkili bir oyun ortaya koydu.

Mesut Özil; bu maçta 66 dakika sahada kaldı. Trabzonspor maçında 22 pas ve 13 top kaybı yaparak dikkat çeken bir istatistiğin altına da imzasını attı. Mesut Özil’in yaptığı 5 ortanın her biri sonuçsuz kaldı. Aynı zamanda da kaleyi bulan bir şutu da bulunuyor. 66 dakika boyunca 2 kez ikili mücadeleye giren yıldız oyuncunun bu pozisyonlarda da başarılı olmadığı kaydedildi.

Oyundan çıkan Mesut Özil; tribüne çıktığında da takımına destek vermekten geri kalmadı. Maç sonunda da Erol Bulut ile Mesut Özil, birbirlerine sarılarak, taraftarlara herhangi bir sorunun olmadığına dair bir mesajı vurgulama konusunda hareket etti.

İlgili Yazılar