Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Mehmet Cem Yiğit Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapar?

Mehmet Cem Yiğit Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapar?

haber haber - - 2 dk okuma süresi
24 0

 

2016 yılında İzmir Yaşar Üniversitesi’nde Lisans eğitimini Psikoloji (%100 İngilizce) üzerine tamamlayan Uzman Psikolog Mehmet Cem Yiğit, yüksek lisans eğitimini ise 2016 – 2018 yılları arasında İstanbul Üsküdar Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji üzerine tezli olarak tamamlamıştır.

Lisans ve Yüksek lisans eğitimi kapsamındaki saha stajlarını Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi ile NP Beyin Hastanesi’nde tamamlamıştır.

Yüksek lisansını “Bireylerde Benlik Saygısı ve Cinsel Özyeterlilik İlişkisinde Bilişsel Çarpıtmaların Rolü” adlı tez başlığıyla tamamlayan Uzman Psikolog Mehmet Cem Yiğit, yüksek lisansını yaptığı süreçte çeşitli kurum ve kuruluşlarda psikolog olarak görev almıştır. Seçtiği çalışma alanları doğrultusunda Bilişsel Davranışçı Terapi ekolü ile seanslarını yürütmekte olup, Boşanma Terapisi, Cinsel Terapi, Evlilik ve Çift Terapisi ve Çözüm Odaklı Terapi gibi özel eğitimler de almıştır. Yüksek lisansını tamamladıktan sonra ise 2018 yılında açtığı Uzman Psikolog Mehmet Cem Yiğit Danışmanlık Ofisi’nde danışanlarıyla bir araya gelmiştir.

Türk Psikologlar Derneği ve Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği üyesi olan Uzman Psikolog Mehmet Cem Yiğit, çeşitli hastanelerde ve kurumlarda görev almıştır. Memleketi olan Samsun’da bir süre danışanlarına hizmet verirken aynı zamanda çeşitli sosyal derneklerde ve çalıştaylarda görev almış birçok sosyal projeye imza atmıştır.

2019 yılından bu yana İstanbul’da kurucusu olduğu MCS Psikoloji çatısı altında danışanlarına hizmet veren Uzman Psikolog Mehmet Cem Yiğit, bireysel terapi, evlilik ve çift terapisi, cinsel terapi alanlarında çalışmalarını yürütmektedir.

Aynı zamanda ekibiyle birlikte çeşitli kurum & kuruluşlar için Kurumsal Psikolojik Danışmanlık hizmeti vermektedir.

İlgili Yazılar