Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İş İnsanı Aslan Güraraz Kimdir?

İş İnsanı Aslan Güraraz Kimdir?

haber haber - - 2 dk okuma süresi
17 0

İş İnsanı Aslan Güraraz Kimdir?


Aslan Güraraz, 29 Nisan 1998 tarihinde Iğdır’da dünyaya geldi. 24 yaşında olan Güraraz, TikTok ve instagram üzerinden içerik üreten bir isim. Balıkesir’de yaşantısına devam eden Güraraz, iş insanı olarak kariyer hayatını şekillendirdi. Aslan Güraraz oyunculuk ve ticaret ile de ilgilenmektedir. Dünyada ve ülkemizde yaşanan Pandemi süreci nedeniyle oyunculuğa ara vermiş ve sevenlerini biraz üzmüş olsa da İnstagram ve TikTok gibi sosyal medya hesaplarında binlerce beğeni toplamaktadır.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmakta olan ünlü fenomen, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu çalışmaları karşılıksız kalmıyor ve takipçi sayılarını her geçen gün arttırıyor.
Yaptığı profesyonel ve başarılı işler Aslan Güraraz’ın ismini sıkça duyurmasına neden oluyor ve ününü her geçen gün arttırıyor. Aslan güraraz çok yakında daha bir çok çalışmasını duyaracağını dile getirdi. Tüm çalışma, başarıları ve iş yönüyle öne çıkan Aslan Gürarazı bizlerde yakından takip ediyor olacağız.

Aslan Güraraz Mankenlik  Hayatı

Mankenlik için şuan gelen teklifleri bir süre red eden Aslan Güraraz iş hayatına odaklandığını belirtti. İnstagram üzerinden takipçileri için aktif paylaşımlarda bulunan Aslan Güraraz, genç yaşına rağmen geniş çaplı işlerini sürdüren bir isim. Kafkaslar Limited şirket sahibide olan Aslan Güraraz’ın yaptığı işler şu şekilde sıralanabilir; Oyunculuk, Mankenlik, kuyumculuk, müteahhitlik, emlak, lojistik, mobilya ve araç alım satım. Yaptığı tüm işlerde başarısıyla adını sıkça duyurmuştur. Aslan Bunların yanısıra TikTok, instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden takipçilerine ulaşan iş insanı Aslan Güraraz; Balıkesir’de yaşantısını sürdürüyor. Peki Aslan Güraraz kimdir, kariyer hayatı hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir?

İlgili Yazılar