Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Hydrafacial Uygulaması

Hydrafacial Uygulaması

haber haber - - 5 dk okuma süresi
14 0

Hydrafacial Uygulaması

Hydrafacial yaşlanma etkilerini ortadan kaldıran yöntemlerden biridir. Bu işlem akne ve leke tedavileri, cilt yenileme için tercih edilir. Hydrafacial yöntemi ile tek seansta cildin derinlemesine temizlenmesi sağlanır. Cildi mikroskobik şekilde soyduğundan ölü derilerden arındırılmasını sağlar.

Hydrafacial Nasıl Uygulanır?

Bu yöntemde kişilerde herhangi ağrı ya da acı durumu söz konusu değildir. Hydrafacial yöntemi hücre metabolizmasının hızlanmasına ve yenilenmesine yardımcı olur. Oldukça basit bir yöntem olduğundan günümüzde sıklıkla tercih edilir. Bu yöntem her cilt tipine ve her yaştan kişiye rahatlıkla uygulanabilir. 4 mevsim rahatlıkla uygulanmasında herhangi bir sıkıntı yoktur.

Hydrafacial Uygulaması Ne İşe Yarar?

Yanlış makyaj yöntemleri, çevresel faktörler, çok fazla güneşlenme, yanlış kozmetik ürünlerin kullanımı gibi sebeplerden ötürü cilt gözeneklerinde kapanma durumu meydana gelir. Bu durum cildin yeterince hava ve nem almasına da engel olur. Hydrafacialsayesinde tüm bu sorunlar çok kısa sürede giderilir. Kişiler yeniden canlı ve parlak bir görünüm elde edebilirler.

Hydrafacial Cilt Bakımı Yöntemleri

Bu yöntemde öncelikle vakumla derin bir temizlik yapılır. Peeling işlemi ile akne, siyah nokta, leke gibi istenmeyen oluşumlar giderilir. Akne, yorgunluk ve yağlanmaya bağlı oluşan kırışıklıklar için serum uygulanır. Çeşitli nemlendiriciler ile cildin nemlendirilmesi sağlanır. En son LED teknolojisi ile cildin sıkılaştırılması sağlanır.

Hydrafacial Uygulama Avantajları

Her cilde uygulanabilir. Cildin daha parlak olmasına yardımcı olur. Tahriş etmez. Cildin nefes almasını sağlar.

Lazer Epilasyon

Bu yöntem sayesinde insanların kıl ve tüylerden kalıcı şekilde kurtulması mümkün olur. Özellikle kadınlar son dönemlerde lazer epilasyon yaptırmayı tercih ederler. Bu yöntem cilde zarar vermeden kıl köklerinden kurtulmayı sağlar.

Lazer epilasyon işlemi ile kişiler kısa sürede istenmeyen kıl ve tüylerden kurtulabilirler. Bu işlem her erkekler hem de kadınlar için uygundur. Lazer epilasyon işlemlerinin başarısı kıl yapısı, cilt tipi, kılın rengi, kalınlığı, kişilerin yaşı, cinsiyeti gibi özelliklere göre değişiklik gösterir.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Lazer epilasyon yönteminde lazer ışınları kıl köklerindeki pigment yapısına etki eder. Bu şekilde kökün kendisini ve kökü besleyen damarları tahrip etme özelliğine sahiptir. Bu sayede kıl köklerinden kalıcı bir şekilde kurtulmak mümkün olur.

Lazer Epilasyon Kimler İçin Uygundur?

Lazer epilasyon işlemi 12 yaşından büyük herkese rahat bir şekilde uygulanabilir. Ancak bazı durumlarda örneğin hormonal bozukluklar nedeniyle özellikle kadınlarda aşırı kıllanma gibi durumlar söz konusu olduğunda daha erken yaşlarda başlanmasında da herhangi bir sıkıntı bulunmaz.

Lazer Epilasyon Hangi Bölgelere Uygulanır?

Lazer epilasyon işlemi koyu kılların bulunduğu her yere rahat bir şekilde uygulanır. Yüz bölgesine uygulanmasında da herhangi bir sakınca bulunmaz. Yalnızca göz çukuru ve kulak içine uygulanmaması gereklidir. Lazer epilasyon işlemlerinde hem işlemi yapan hem de yaptıran kişilerin lazer ışınlarından korunmak adına özel gözlükler takması gerekir.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer epilasyon fiyatları işlem için kullanılan makinelere, işlem yapılan bölgeye, bölgedeki kılların azalma sürelerine bağlı olarak değişiklik gösterir.

Soğuk Lipoliz Uygulaması Nasıl Yapılır?

Soğuk lipoliz yağ dondurma uygulamalarının genel ismidir. Bu işlemde yağ hücreleri belli bir seviyeye kadar dondurulur. Sonrasında yağların vücuttan atılması sağlanır.

Soğuk Lipoliz Kimlere Uygulanır?

Yakın zamanda kalp krizi geçirmemiş, hamile olmayan, kronik rahatsızlığı bulunmayan kişilere soğuk lipoliz uygulanabilir.

Soğuk Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır?

Yöntem; alt karın, üst karın, sırt, iç ve dış bacak, kol, göbek gibi vücudun çeşitli alanlarına uygulanabilir.

Soğuk Lipoliz Sonrasında Neler Oluşur?

Bu yöntem cerrahi bir müdahale olmadığından işlemden sonra hastalar normal yaşamlarına rahat bir şekilde dönebilirler.

Soğuk Lipoliz Tedavisi Kaç Seans Sürer?

Soğuk lipoliz ile tedavi işlemi tek seansta etkisini gösterir.                                                                     

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir