Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Galatasaray Kiralık Oyuncusunu Renklerine Bağlayacak

Galatasaray Kiralık Oyuncusunu Renklerine Bağlayacak

haber haber - - 2 dk okuma süresi
16 0

Galatasaray Kiralık Oyuncusunu Renklerine Bağlayacak

Mostafa Mohamed Galatasaray’da kiralık olarak forma giyiyordu. Forvet eksikliği bulunan sarı kırmızılı ekibin oyuncusunun bonservisini ödeyerek kendi renklerine bağlaması bekleniyor. 4 milyon dolar gibi bir bonservisi bulunan Mostafa Mohamed için Galatasaray’lı yöneticiler düğmeye bastı.

Forvet Eksikliği Var

Galatasaray bu sezon Süper Lig’de istediği gibi bir sonuç elde edemedi. Sakatlıklar ve yenilenen bir kadrosu bulunan sarı kırmızılı ekibin; forvet eksikliği de kendisini iyice gösterdi. Süper Lig’de Başakşehir maçında talihsizlik yaşayan Diagne sakatlanmıştı. Futbolcusunun sahalardan uzak kalacak olması Galatasaraylı ekibin kiralık oyuncusu Mohamed’e ilgiyi çekti

1,5 yıllık kiralanma süreci bulunan Mostafa Mohamed’in takımı Zamalek ile anlaşma yoluna gidileceği açıklandı. 4 milyon dolar gibi bir bonservisi bulunan futbolcuyu sarı kırmızılı ekip renklerine bağlamaya kararlı görünüyor. Forvet eksikliğinden dolayı önceliğin bu yönde değişmesi gerekti. Mısır’ın Zamalek takımından kiralanan Mohamed görev aldığı 26 maçta iyi bir performans sergiledi. 5 gol atan Mısırlı oyuncu 1’de gol pası verdi.

4 Milyon Dolar Bonservis

Forvet arayışında olan Galatasaray öncelikle kiralık oyuncusu Mostafa Mohamed için düğmeye basmıştı. Kiralık futbolcu için anlaşma sağlanması bekleniyor. Genç futbolcunun 4 milyon dolar kadar bir bonservisi Zamalek kulübünün elinde bulunuyor. noktabet

Galatasaraylı yöneticilerin harekete geçtiği ve satın almakta acele ettiği forvetin; takım için çok önemi vardır. 24 yaşında genç bir futbolcu olan Mostafa Mohamed’in sarı kırmızılı takım ile tamamen anlaşması ise an meselesidir. 

İlgili Yazılar