Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5.  Gate.io, yerel kripto para projelerini küresel pazara taşıyor

 Gate.io, yerel kripto para projelerini küresel pazara taşıyor

haber haber - - 5 dk okuma süresi
11 0

CoinMarketCap verilerine göre küresel borsalarda aktif olarak işlem gören kripto para birimlerinin sayısının 10 bin 300’ü aştığı bilinirken, yenilikçi ve gelişmiş kripto para birimleri piyasaya açılmak ve yatırımcılarla buluşmak için ilk para arzı (initial coin offering | ICO), ilk borsa arzı (initial exchange offering | IEO), ilk merkeziyetsiz borsa arzı (initial dex offering | IDO) gibi yöntemlere başvurabiliyor.

Bu halka arz, finansman toplama, ön satış ve yatırım turu süreçleri içinde son dönemde IEO yöntemi öne çıkıyor. Güvenilirliği ve uzmanlığı ispatlanmış bir kripto para borsasının gözetiminde gerçekleştirilen yatırım turu, kripto para projesi sahiplerine aktif ve küresel bir yatırımcı topluluğuna ulaşma olanağı sunuyor.

1.700’den fazla kripto para listeleyen, 13 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet sunan ve “kriptoya açılan kapı” mottosuyla faaliyet gösteren Gate.io, Startup adını verdiği programıyla kripto para projelerinin yatırımcıyla buluşmasına aracılık ediyor. Gate.io’nun bugüne dek 765 yeni kripto para projesinin 95 milyon doları aşkın yatırım toplamasına olanak tanıdığı biliniyor.

Yerli kripto para projeleri küresel yatırımcı tabanına ulaşıyor

Bu yıl onuncu yaşını kutlayan kripto para alım satım platformu Gate.io, Türkiye’de de yenilikçi ve gelişmiş kripto para projelerini destekliyor. Bugüne dek, bir yıllık süre içinde 130’dan fazla kripto para projesinin ön satış turuna aracılık etmek için destek veren platform, projeler yeterlilik koşullarını sağlayamasa dahi kripto para girişimlerine destek olmayı sürdürüyor. 

Yatırımcılar yenilikçi projelere erken yatırım fırsatı buluyor

Gate.io Türkiye kullanıcıları, Gate.io’nun Startup başlıklı sayfasından güncel kripto para arzlarına erişebiliyor. Gelecek vaat eden, dünya çapında faaliyet gösteren bir borsa tarafından durum kontrolü süreçlerine tabi tutulmuş ve potansiyelini kanıtlamış kripto para projelerine erken yatırım fırsatı bulan yatırımcılar, adil bir ön satış sürecinden paylarına düşeni güvenle alabiliyor.

Gate.io Türkiyeden kripto geliştirici ve yatırımcılara açık çağrı

Her gün 4 milyar doları aşkın işlem hacmine ev sahipliği yapan Gate.io, Türkiye’deki yerli kripto para projelerinin küresel pazarda bilinirlik elde etmesine ve yatırım toplamasına aracılık eden modeli için tüm geliştiricilere açık çağrıda bulunuyor. White paper’ı, teknik yeterlilik dokümanları ve iş modeli hazırlanmış kripto para projesi geliştiricileri, Gate Startup programına katılarak ilk borsa arzlarını daha kapsamlı pazarlama bütçesiyle daha geniş yatırımcı tabanına ulaşarak gerçekleştirebiliyor.

Diğer yandan Gate.io Türkiye, kripto para yatırımcılarını da güncel ve yenilikçi projelerin fırsatlarından yararlanmaya davet ediyor. Gate.io Türkiye’de düzenli işlem yapan ve VIP modeline dahil olan Gate.io kullanıcıları, potansiyeli olan kripto para projelerinin ön satış turlarından daha fazla pay alabiliyor. Güncel ön satış turlarına dair bilgileri anlık olarak takip edebilen kripto para yatırımcıları, AirDrop, Launchpad gibi isimlerle de anılan bu finansman süreçlerine katılarak uygun fiyattan aldıkları kripto paralarla ilerleyen süreçte daha çok kazanma şansı elde edebiliyor.

Bir küresel kripto ekosistemine giriş için gün sayan bir kripto geliştiricisi veya yeni fırsatlar arayan bir kripto para yatırımcısıysanız, Gate.io Türkiye’nin Startup programına özel olarak tasarladığı sayfasına göz atın.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir