Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. DOSABSİAD’dan Bursalı kadın girişimcilere büyük destek

DOSABSİAD’dan Bursalı kadın girişimcilere büyük destek

Newstanitim Newstanitim - - 3 dk okuma süresi
18 0

BURSA (İGFA) – Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) üretici kadınların ekonomiye katma değer sağmasına destek olmaya devam ediyor.

Kadın kooperatiflerinin ve üreticilerin ürünlerini ticaret sitelerinde değerlendirmek ve satışlarını kolaylaştırmak amacıyla; ShopSa Kadın Girişimcilere Destek Platformu işbirliğinde, Milli Eğitim Bakanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) katkılarıyla Bursa’daki üretici kadınlar, e-ticaret hakkında bilgilendirildi.

200 KADIN ÜRETİCİYE E-TİCARET EĞİTİMİ

DOSABSİAD Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arzu Ayyıldız, TKDK Bursa İl Koordinatörü Bilal Tunç ve 200 kadın üretici katıldı. Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü eğitmenleri tarafından katılımcılara dijital pazarlama ve e-ticaret farkındalığı konularında önemli bilgiler aktarıldı. Seminer sonunda Başkan Nilüfer Çevikel tarafından katılımcılara sertifikaları törenle verildi.

ÇEVİKEL: KADIN GÜÇLENDİKÇE TOPLUM DA GÜÇLENİR

Kadın girişimcilerin ve üreticilerin desteklenmesinin ekonominin sürdürülebilir büyümesi için vazgeçilmez bir unsur olduğunu Başkan Nilüfer Çevikel, “Kadınların ekonomideki gücünün artırılması, sadece onların bireysel başarılarına katkıda bulunmakla kalmaz, aynı zamanda toplumların refahını artırır. Kadınlar ekonomik olarak güçlendikçe, aileleri ve toplumları da güçlenir. Bu nedenle, kadın girişimcilerin ve üreticilerin desteklenmesi, sadece cinsiyet eşitliği açısından değil, aynı zamanda ekonomik büyüme açısından da stratejik bir adımdır. E-ticaret, günümüzün dinamik iş dünyasında önemli bir yer tutuyor. İnternetin sınırsız potansiyeli sayesinde ürünlerinizi dünya genelinde daha geniş bir müşteri kitlesine ulaştırabilirsiniz. Bu eğitimlerle, katılımcılarımız dijital pazarlama ve e-ticaret konularında daha bilinçli hale gelmişlerdir. Unutmayalım ki, kadınlar güçlendikçe, ekonomiler ve toplumlar da güçlenir. Kadınlarımızın ekonomiye kazandırılması için canla başla çalışan ve eğitimimize büyük destek veren ShopSa kurucusu Demet Sabancı Çetindoğan’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar