Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İş İnsanı Aykan Çiçek, Göztepe’deki Çocuk Esirgeme Kurumunda Çocukların Yüzlerini Güldürdü

İş İnsanı Aykan Çiçek, Göztepe’deki Çocuk Esirgeme Kurumunda Çocukların Yüzlerini Güldürdü

haber haber - - 2 dk okuma süresi
8 0


İstanbul Kimsesiz Çocuklar Derneği Başkanı Aykan Çiçek, Semiha Şakir Çocuk Esirgeme Kurumunu ziyaret ederek çocukların ihtiyaçlarına duyarlılık gösterdi. Doğum günü olan çocukları sürpriz hediyelerle sevindirdi.

İstanbul Kimsesiz Çocuklar Derneği Başkanı ve başarılı iş insanı Aykan Çiçek, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında İstanbul Göztepe’deki Semiha Şakir Çocuk Esirgeme Kurumunu ziyaret etti. Ziyareti sırasında kurum yetkilileri ile yapılan toplantıda, kurumun bazı özel ihtiyaçları ele alındı. Çiçek, bu ihtiyaçların karşılanmasına destekte bulunarak, çocukların ayakkabı ve kişisel kullanım ihtiyaçlarını giderdi.

Ancak Aykan Çiçek’in sürprizleri bu kadarla sınırlı kalmadı. Doğum günü olan çocuklar için özel olarak seçilmiş hediyeler alındı. Çocuklarla birlikte pasta kesilerek doğum günleri kutlandı. Çiçek, çocuklarla birebir ilgilenerek onların yüzlerinde tebessüm oluşturmayı başardı. Oyunlar oynandı, şarkılar söylendi ve kurumda unutulmaz anlar yaşandı.

Bu anlamlı ziyaret, kurumdaki çocukların yanı sıra çalışanlarını da derinden etkiledi. Aykan Çiçek’in göstermiş olduğu bu duyarlılık, toplumsal sorumluluk bilincinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Kurum yetkilileri, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Aykan Çiçek’e ve İstanbul Kimsesiz Çocuklar Derneği’ne teşekkür belgelerini iletti.

İlgili Yazılar