Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Galatasaray Kamp Kadrosu Açıklandı

Galatasaray Kamp Kadrosu Açıklandı

haber haber - - 4 dk okuma süresi
2 0

Süper Lig’in 30. Haftasında karşı karşıya gelecek olan HES Kablo Kayserispor ile Galatasaray arasında oynanacak olan maç hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Galatasaray’ın hafta sonunda oynanacak olan maça dair kamp kadrosu açıklandı. Bu kadro içerisinde yer almayan isimler de dikkat çekti. Kadroya alınmayan Oğulcan Çağlayan, Ryan Donk, Halil Dervişoğlu ve Emre Taşdemir isimleri bu mücadelede yer almayacak.

Süper Lig’de 30. Hafta maçları bugün başlıyor. İlk olarak Medipol Başakşehir ile Beşiktaş karşı karşıya gelerek; ligin açılış maçında yer alacaklar. Cumartesi günü karşılaşacak olan HES Kablo Kayserispor ile Galatasaray maçı öncesinde de sarı kırmızılı kulübün kampa katılacak olan kadrosuna dair bilgiler de paylaşıldı. bonuslasana  ve  bonus veren siteler  için https://www.bonuslasana.com/en-iyi-canli-casino-firmalari/   adresini ziyaret Edebilirsiniz

Kamp Kafilesi Açıklandı

Süper Lig’in 30. Haftasında deplasmanda HES Kablo Kayserispor ile mücadele edecek olan Galatasaray; bu sabah antrenmanla maç hazırlıklarını sona erdirdi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sabah antrenmanı ısınma hareketleriyle başladı. Sonrasında da dar alanda pas çalışması yapan oyuncular; bunun sonrasında da taktik idmanına dahil oldu. Antrenman yenilenme koşusu ve soğuma çalışmalarıyla bitti.

Bugün itibarıyla saat 16:00’da uçakla Kayseri’ye gidecek olan Galatasaray’da maç kafilesi belirlendi. Sarı kırmızılı takımda sakatlıkları olan Ryan Donk, Emre Taşdemir ve Oğulcan Çağlayan bu kadroda yer almadı. Bunun dışındaki isimler kadroya dahil edildi.

Fernando Muslera, Taylan Antalyalı, Henry Onyekuru, Ryan Babel, Radamel Falcao, Peter Etebo, Martin Linnes, Kerem Aktürkoğlu, Ömer Bayram, Emre Akbaba, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, Mostafa Mohamed, Okan Kocuk, Marcelo Saracchi, Marcao Teixeira, James Ozornwafor, Emre Kılınç, Arda Turan, Gedson Fernandes, Sofiane Feghouli kamp kadrosuna dahil edilen isimler oldu.

Zirveyi Bırakmak İstemiyor

Galatasaray deplasmanda karşı karşıya geleceği HES Kablo Kayserispor maçından 3 puanla ayrılmak istiyor. Zorlu bir deplasman maçına çıkacak olan sarı kırmızılı takım doğrultusunda günün hazırlıkları yapılarak; maça hazır olunduğu da ifade ediliyor. bu maçtan da galip olarak ayrılmak adına da takımda ciddi bir motivasyon ortaya çıkmakta ve bu durumun maça yansıyacağı da ifade ediliyor.

Kayserispor Çıkış Arıyor

Oynadığı son 2 lig maçından da galip ayrılarak 6 puanı hanesine yazdıran ve düşme grubundan biraz da olsa uzaklaşan HES Kablo Kayserispor’da da bu maça yönelik hazırlıklar devam ediyor. Bu maçtan da puanla dönmek isteyen Kayseri ekibinin; maça da tam kadro hazır olduğu ifade ediliyor.

Galatasaray’ın muhakkak kazanması ve liderliğini sürdürmesi açısından önemli bir maç olarak görülse de HES Kablo Kayserispor da bu çıkışını devam ettirme hedefiyle hareket ediyor. Bol pozisyonlu ve son derecede heyecana sahne olacak olan bu karşılaşma; her taraftarın dikkatle takip edeceği bir yapıda olacağı da tahminler arasında yer alıyor.

İlgili Yazılar