Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Bawer Said kimdir?

Bawer Said kimdir?

haber haber - - 4 dk okuma süresi
9 0

Kürt Alman müzisyen Bawer Said aynı zamanda bir tıp öğrencisi, bir YouTube yıldızı, hevesli bir blog yazarı, bir model ve bir dünya gezginidir. Bağdadi Bawer Said’in doğum yeri Irak’ın Duhok şehriydi. Çocukken bile aletlere her zaman bir ilgisi vardı. Alman besteci ve müzisyen, genç aşkı ters giden şarkılarıyla büyük beğeni topladı. Şarkı söylemeyi, müzik dinlemeyi ve yemek yemeyi sever.

Sınıfta bile mükemmeldi; Bremen City’de anaokuluna başladıktan sonra liseyi bitirdi ve Bremen’in en prestijli lise ve üniversitesinden mezun oldu. Bawer Said müziği her zaman sevmiştir. İlk şarkılarını bestelemeye başladığında henüz 10 yaşındaydı. Ertesi yıl, diğerlerinin yanı sıra DJ Tiesto ve Kurdo’nun elektronik müziğinden etkilenen gitar çalmaya ve müzik bestelemeye karar verdi.

Sanatçı, şarkıcı ve kültürel provokatör olarak hayatını kazanıyor. 2011 yılında sosyal medya dünyasında başlayan profesyonel hayatı, fotoğraf ve müzik alanlarına da yayılmıştır. Çabalarının bir sonucu olarak, büyük bir çevrimiçi hayran kitlesi topladı ve Facebook, Instagram, YouTube, Spotify, SoundCloud ve Apple Music dahil olmak üzere birçok sosyal ağ ve müzik akışı sitesinde kimliği doğrulandı.

Bawer Said’in müziğe ilgisi yeni değil. Müzik için ömür boyu süren bir tutku ona her zaman neşe getirdi. Genç bir adam olarak, deneyimli uzmanlardan müzik dersleri aldı. Sonuç olarak, artık gerçek bir besteci olarak tanınmakta ve yalnızca İran’da değil, tüm dünyada hevesli müzisyenler tarafından büyük saygı görmektedir. Daha da ilgi çekici olan, aynı zamanda bir elektronik müzik bestecisi olarak karşımıza çıkması. Ayrıca tüm müzikleri yazdı ve kendi rekorunun yapımcılığını yaptı. Çok az ünlü bunu başardığını söyleyebilir. Neden hem yurtiçinde hem de yurtdışında ünlü olmasın?

Bawer Said’in Xew (2020) ve Xozi Veman gibi olağanüstü müzik çalışmaları, ona tüm dünyadaki müzik hayranlarından beğeni topladı (2020). Bawer Said’in dünya çapında bir isim haline gelmesi büyük ölçüde bu sıra dışı müzik besteleri sayesinde oldu. Büyük hayran kitlesi, bu gerçeği doğrulayarak, yaklaşan sayısı veya single’ı ile ilgili kelimeyi yaymak için sürekli isteklidir.

Bawer Said, son çalışmalarından oluşan mükemmel bir Spotify albümü yayınladı. Söz, Nazdar Nebe ve Mxabin en bilinen ezgilerinden bazılarıdır.

2011’den beri sadece müzik sektöründe aktif olarak çalışmasına rağmen, kariyerlerine çok daha önce başlayan birçok sanatçıyı geride bıraktı. Seyircisiyle başarılı olan müziği yayınlamaya devam ettiği için bunu görmek çok açık. Gerçekten de, zihni aldatan ve anlamı ustaca aktaran müzik yaratmasıyla tanınır.

Enstrümantal house ve trans, bir müzik yapımcısı olarak yeteneklerinin gerçekten parladığı yerler. En büyük hitlerinden birkaçının büyük müzik festivallerinde zımbalandığı doğrudur. 2019 yılında Bawer Said, “Bawer Said” plak şirketini kurdu. Onun umudu, elektronik dans müziği dinlemeyi seven çok çeşitli insanlarla bağlantı kurmak isteyen elektronik müzik yapımcıları için bir fırlatma rampası görevi görmesidir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir