Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İmamoğlu’ndan Erdoğan’a: Bir hayranlık duygusu oluştuğunu hissediyorum

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a: Bir hayranlık duygusu oluştuğunu hissediyorum

haber haber - - 2 dk okuma süresi
12 0

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’ndaki spor tesislerinde yenilenen tenis kortlarının açılışını gerçekleştirdi.

İmamoğlu açılış töreninde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün grup toplantısında yaptığı konuşmada İBB’nin Silahtarağa’da düzenlediği temel atmama töreni, Riva ve Küçükçekmece derelerindeki kirlilik eleştirileri ve “Her yerinden basiretsizlik akan bir zihniyetin keyfine bu ülkeyi terk etmeyeceğiz” sözlerine esprili bir karşılık verdi.

İmamoğlu söyle konuştu:

* Bugünlerde belki farkındasınızdır, beni halkımız takip ediyor. Bu şehrin en küçük hemşerisinden en deneyimlisine kadar takip ediyor ama seni en fazla ne memnun ediyor derseniz, açıkçası, beni Sayın Cumhurbaşkanının takip etmesi mutlu ediyor.

“AKLINDAN ÇIKMIYOR, BİRAZ DA İMRENİYOR”

* İcraatlarımızı ve bizi takip etmeyi çok seviyor. Bundan da gerçekten çok mutlu oluyorum. Şunu da hissediyorum, içten içe sempati duyduğunun da farkındayım.

* Bu sempatisini de çok beğeni ile karşılıyorum. Hatta bir hayranlık duygusunun oluştuğunu hissediyorum. Aklından çıkmıyor biraz da sanki imreniyor gibi.

* Yani imrenerek izlediğinin de farkındayım. Vardır ya çok imrenirsen tırnaklarını yer gibi izlersin, sanki beni öyle izliyor Ankara’dan. Ne mutlu bana, bundan mutluyum.

İlgili Yazılar