Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İbo Show’da yine imaj değişikliği! İbrahim Tatlıses imajını ikinci kez yeniledi!

İbo Show’da yine imaj değişikliği! İbrahim Tatlıses imajını ikinci kez yeniledi!

haber haber - - 2 dk okuma süresi
12 0

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlısesin rahatsızlığı nedeni ile ara verilen ve 9 yıl aradan sonra tekrar kaldığı yerden başlayan İbo Show’da yine imaj değişikliği oldu…

İbo Show’da yine imaj değişikliği yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda imajını değiştiren ve sert eleştirilere maruz kalan İbrahim Tatlıses sonraki programlarda bakın ne yaptı. İnrahim Tatlıses yeniden imajını değiştirdi. Tatlısesi çin bakın bu kez nasıl yorumlar yapıldı.

AsGundem’de yapılan habere göre, İbrahim Tatlıses’in, 20 Şubat günü ekrana gelen 14’üncü bölümdeki imajı çok konuşulmuştu. Saçlarını ve bıyığını siyaha boyatan İbrahim Tatlıses, estetik iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, “Ben şimdiye kadar neysem yine oyum. Merak etmeyin; İbo sizin İbo’nuz, değişmez.” şeklinde konuşmuştu.

İbo Show’un bu haftaki yeni bölümüne İbrahim Tatlıses’in yeni imajı da sosyal medyaya damga vurdu. Ünlü sanatçının saçlarındaki ve bıyığındaki değişim dikkatlerden kaçmadı.

İlgili Video: İsmail YK’nın İbo Show’daki Dans Performansı

Yeni imaj değişikliği

Bir önceki değişimde çok konuşulan İbrahim Tatlıses sosyal medyanın diline düşmüştü. Saç bıyığını siyaha boyatan Tatlıses, estetik iddialarıyla ilgili, “Ne botoks, ne saç ektirme. Hepsi uydurma. Ben şimdiye kadar neysem yine oyum. Merak etmeyin; İbo sizin İbo’nuz, değişmez. Saçımın renginin koyu görünmesi boyanın fazla saçımda kalması sonucudur” ifadelerini kullanmıştı. Çok fazla eleştirilen ünlü sanatçıdan bir daha imaj değişikliği geldi. Koyu siyah saçlarını ve bıyıklarını beyaza boyatan Tatlıses’in eleştirilen halinden eser kalmadığı görüldü.

Bakalım İbrahim Tatlıses programı için üçüncü bir imaj değişikliği yapacak mı?

Kaynak: https://asgundem.com/ibo-show

İlgili Yazılar