Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. Türk Tekvandosu Ses Getiriyor
Genel

Türk Tekvandosu Ses Getiriyor

Newstanitim Newstanitim - - 2 dk okuma süresi
51 0

Türk Tekvandosu Ses Getiriyor

Bilindiği üzere Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin. Prof. Dr. Metin Şahin 2021 yılı için bir değerlendirmede bulundu. Yaptığı açıklama içerisinde geçen yılın kendileri için başarılı geçtiğini ifade etti. Başarılarının dünya üzerinde ses getirdiğini de eklemeden geçmedi. Kaynaklar incelendiğinde de bunu kanıtlamak oldukça kolay. Çünkü 2021 yılında tüm organizasyonlar içerisinde 611 madalya kazanıldı. Bir madalya deposu olarak bilinen federasyonda başarılarıyla kendini öne çıkarıyor. Yıl içerisinde yapılan önemli organizasyonlarla da kendinden söz ettirebiliyor.

Şu anda 16 altın, 157 gümüş ve 291 bronz madalya olarak sunulan veriler başarının da kanıtı olarak görülüyor. Türkiye Tekvandosu, 2020 Tokyo Olimpiyatlarında toplamda dört madalya kazanmış olarak tanınıyor. Prof. Dr. Metin Şahin de tüm bu bilgilere dayanarak oldukça iyi durumda olduklarından söz etti. Küresel salgın nedeniyle 2020 senesinin boş geçmesinden etkilenmediklerini de atlamadı. Hala aynı yüksek performansla devam ettiklerini de bu sene içerisinde gösterdikleri başarılarla bağdaştırdı. Hedeflerinin çok daha yüksek olduğu öne sürerken önemli detayları da ihmal etmedi. Yaptıkları önemli organizasyonlardan da söz etti.

Türkiye Tekvando Federasyonu Başarılara Doymuyor

Madalyalar ve derecelerle ön plana çıkan Türkiye Tekvandosu, ülkenin de gurur kaynağı. Bu alanda yüksek bir başarıya sahip olmak uluslararası tecrübelerinin de olduğunu gösteriyor. Tüm konuşma içerisinde de bu detaylar hissedilebiliyor. Yapılan maçları canlı bir şekilde takip etmek istediğinizde Justin TV kullanılabilir. Sonuçlanan iddia tahminleri için de detaylı bilgileri alabilirsiniz. Birçok seçenek ve banko maçlar için de doğru bilgi almanız mümkün.

İlgili Yazılar