Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Onur Okuyucu Kimdir ?

Onur Okuyucu Kimdir ?

hande hande - - 3 dk okuma süresi
35 0

Ankara doğumlu başarılı iş insanı 3 Ocak 1995 doğumludur. Şuan 28 yaşında olan genç iş insanı ilk öğretim ortaöğretim lise ve üniversite hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Lise dönemin den sonra Spor ve eğlence hayatına giren OKUYUCU vizyoner yaklaşımı sayesinde dünyanın en nitelikli spor salonları konseptini kendi çalışmış olduğu spor merkezine taşımıştır . Genç yaşına rağmen spor salonu ve spor merkezi işletmeciliği , yöneticiliği yapmıştır. Unıted Clups da kariyerine başlayan OKUYUCU sektöre en alt seviyede başlamış ve şuanki konumuma merdivenleri teker teker çıkarak gelmiştir ..

Hayatını yeniden inşa etmesiyle bilinen iş insanı spor salonun da canlı eğlence DJ konseptli grup dersleri ve aktivitelere de çok önem vermektedir. Onur Okuyucu hayvan sevgisi ile de bilinmektedir. İş insanı özel hayatında da hayırseverliliği ile tanınmaktadır

Şimdilerde adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin en kapsamlı spor merkezi haline gelen Coliseum Sports & Life ACARKENT ( İSTANBUL ) ‘da Program kordinatörü olarak Üyelik hizmetlerine devam eden OKUYUCU
kariyerinin bundan sonraki sürecinde daha tutkulu ve daha profesyonel adımlar atmak istediğini ve 5 yıl içerisinde çalışmış olduğu spor merkezini Dünya çapında bir marka haline gelmesi için emek vereceğinin sözünü vermektedir

Onur Okuyucu , İstanbul’da spor salonu sektöründe sınıf atladığını belirtti.
Pandemi sürecinde hizmet ve hizmet sektörüyle alakalı eksiklerini tamamlayan Okuyucu pandemi sürecinden sonraki tecrübeleriyle daha sabırlı ve uzun soluklu bir yol izleyemeye başladığını anlattı.

Onur Okuyucu sürekli değişen ve yenilenen teknoloji takip edilmezse değişimin duracağını belirterek “ Anlam vermekte zorlansak da teknolojiyi yakalamak zorundayız “ dedi.

Coliseum Sports & Life Acarkent birbirinden başarılı mimarların imzasını taşıyan eşsiz bir Dekarasyonla spor yaparken doğanın içinde olmuşcasına görsel sunum sergilemekte değerli misafirlerine..

Gerek alanlarında uzman eğitmen kadrosu ve spor alanları , grup dersleri haftalık etkinlikleri ile Coliseum Acarkent isminden sıkça söz ettirmeye devam edecektir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir