Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Göz Altı Torbası İçin Krem Arıyorsanız Jeuvenile Ürünleri Sizi Bekliyor

Göz Altı Torbası İçin Krem Arıyorsanız Jeuvenile Ürünleri Sizi Bekliyor

haber haber - - 5 dk okuma süresi
7 0

Göz altı morlukları için krem ve serum kullanmanız, kısa sürede verimli sonuçlar almanıza yardımcı olur. Şişkinlik halinde ortaya çıkan ve zamanla rengi koyulaşan göz altı torbalarını gidermek ya da boyutlarını belli bir oranda küçültebilmek sanıldığı kadar zor değildir. İlk olarak yapılması gereken şey ise Jeuvenile ürünlerini kullanmaktır. Torba oluşumuna sebep olan faktörlere doğrudan etki eden ve bu semptomu ortadan kaldırabilen aktif maddeler, ürünlerimizin içeriğini meydana getirir. Göz altı torbası için krem kullanarak şikayetlerinizden kolayca kurtulabilmeniz fazla uzun sürmeyecektir.

Göz Altı Torbası Neden Olur?

Göz altında meydana gelen torbalar, görüldükleri süreç kapsamında çeşitli sebeplere bağlı olabilir. Cilt çizgilerinden sonra en önemli yaşlılık belirtilerinden biri olan torbaların dış etkenlerle yakından ilişkisi mevcuttur. Göz altı morluğu ve torbalanmasının sebepleri genel olarak şöyledir:

  • Cilde esneklik kazandıran kolajen maddesinin azalması
  • Yaşlılık sebebiyle, göz çevresinde bulunan deri tabakasının kalınlaşması ve sarkması
  • Deri pigmentleri arasındaki orantıyı bozan ve göz çevresindeki kan dolaşımını hızlandırıp bölgeye mor bir görüntü veren bazı hastalıklar
  • Aşırı stres sebebiyle deri yüzeyinde ortaya çıkan esneklik kayıpları
  • Vücudun çok fazla uykusuz kalması ile gelişen kan dolaşımı bozuklukları
  • Göz kaslarını yoracak seviyede bulunan ışıklara maruz kalmak

Göz altı torbasının sebepleri arasında genetik yatkınlık da bulunur. Bazı kimseler, olumsuz bir reaksiyon doğurmayacak durumlarda bile bu sorunu yaşayabilir. Örneğin göz çevresine yeterince bakım yapan, gözlerini fazla yormayan ve sağlıklı bir bünyeye sahip olan bireyler, ebeveynlerinde veya daha başka büyüklerinde de bulunduğu gibi göz altı torbalarına sahip olabilir. Bu torbalanmaların ve renk değişimlerinin ölümcül sonuçlara yol açması beklenmez fakat görüntü estetikliği açısından istenmeyen durumlardır.

Göz Altı Torbaları Nasıl Geçer?

Göz altı torbalarının tamamen ortadan kaldırılması için ameliyat masasına yatmanız şart değildir. Fakat bu sürecin sabır gerektirdiğini de asla unutmamanız önem taşır. Göz çevresinde halkalı bir görünüm meydana getiren semptomları gidermek için etkili olabilecek çok sayıda madde bulunur. “Göz altı şişliği için ne yapılmalı?” sorusuna cevap arıyorsanız, bu maddelerin tümünü Jeuvenile ürünleri aracılığıyla cildinize kazandırabilirsiniz. Ürünlerimizde bulunan aktif maddeler ise şunlardır:

  • Kafein: Kan dolaşımını hızlandırır. Göz altı ve çevresinde birikmiş olan kanın akışına hız kazandırarak morluk problemini engeller.
  • Laktik Asit: Ölü cilt hücrelerini ortadan kaldırarak gözenekleri açar, cilt sarkmalarını engeller.
  • Sitrik Asit: Cilt lekelerinin oluşum hızını yavaşlatır. Pigmentler arasındaki ton uyuşmazlıklarına çözüm sağlar.
  • Hyalüronik Asit: Deri hücrelerine esneklik ve dayanıklılık kazandırabilir. Gözenek sıkılaştırıcı etkisinden dolayı, göz çevresindeki halkalanmalara karşı etkilidir.
  • Heptapeptit 14 ve Heptapeptit 15: Peptitler, deri katmanlarındaki kolajen üretimine destek olur. Cildin sıkılaşması ile göz altı torbalarının meydana gelme riski azalır.
  • Panthenol: Gözenekleri temizleyip cilde parlaklık kazandırır.
  • Niacinamide: Cildin yağ seviyesini ideal ölçüde tutar.
  • Gliserin: Cilde nem kazandırır ve epidermis tabakasındaki hasarların onarılmasına yardımcı olur.
  • Allantoin: Cilt hücrelerinin sıvı ihtiyacını karşılar. Sedef hastalığından göz altı torbasına kadar çok sayıda problemi giderebilir.

Göz Altı Torbası ve Morluğu İçin Jeuvenile Hangi Ürün Seçeneklerini Sunuyor?

En iyi göz çevresi ürünleri arasında bulunan serum ve bakım kremleri Jeuvenile aracılığıyla sizlere ulaşıyor! İnovasyon ödüllü anti aging bakım kremleri cildinize nem kazandırarak sarkma sorununu çözebilir. Yaşlanma karşıtı serumlarımız ise kafein içeriğine sahip olduğu için deri hücrelerine canlılık kazandırır. Düzenli olarak kullanım gerçekleştirmeniz, ürünlerimizden en yüksek verimi almanızı sağlayabilir.

Detaylı bilgi için https://www.jeuvenile.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar