Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Genç Milliler Rusya’ya Karşı Kaybetti

Genç Milliler Rusya’ya Karşı Kaybetti

haber haber - - 2 dk okuma süresi
11 0

FIVB 20 Yaş Altı Kadınlar Dünya Şampiyonasındaki ikinci maçında Türkiye ne yazık ki Rusya’ya karşı 3-1 yenilmiştir.

Hollanda ve Belçika’nın ortaklaşa ev sahipliği yaptığı şampiyona maçlarında C Grubu içerisinde yer alan Milliler, ikinci maçında Hollanda’nın Rotterdam kentinde Rusya ile karşılaşmaya geçmiştir. Milli takım, rakibine 23-25, 25-21, 19-25 ve 17-25 setler sonucunda 3-1 yenilmiştir. Skorlardan da anlaşılacağı üzere oldukça kıran kırana geçen bir maç olmuştur. Gruptaki ilk maçından dün Tayland’u 3-0 geçmiş olan türkiye üçüncü karşılaşmasını da yarın ABD de gerçekleştirecektir. betvole

Plajda Türk Ekipleri Elendi

İzmir de düzenlenene U20 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonasında Türk Takımı ne yazık ki kalmadı.

İnciraltı Plaj Voleybolu Merkezinde erkeklerde üç ve kadınlarda iki takım ile katıldığımız turnuvada şampiyona içerisinde ilk turu geçen tek Türk takımı olan Batuhan Kuru- Necmi Ayberk Güllük, Estonya’dan Meisus Rasmus- Erik Kaur Kais ikilisine 2-0 yenilerek turnuvaya veda etmiştir. Kupa sahipleri organizasyonun sonunda hem kadınlar hem de erkeklerde son dörde kalacak takımlarda belli olacak.

Sezona birkaç mağlubiyet ile başlayan Milli Takımlarımız motivasyonları en iyi şekilde üst seviyede tutmaya devam ediyorlar. Böylece gelecek maçlarda mağlubiyetin vermiş olduğu hırsla daha iyi işlere imza atacak olan Milli gururumuz antrenmanlarına kaldıkları yerden düzenli olarak devam ediyor. Böylece gelecek maçlar için sahalara da bomba gibi düşecekler.

İlgili Yazılar