Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. Gelecek Partili Özdağ: AKP’den kopmalar olacak
Genel

Gelecek Partili Özdağ: AKP’den kopmalar olacak

vadi vadi - - 2 dk okuma süresi
20 0

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Açıklamasında AKP’den büyük kopmaların olacağını söyleyen Özdağ, “AKP miladını doldurmuştur. Oradaki seçmenler bir arayış içerisindedir. Orda göreceksiniz yakın zamanda büyük kopmalar olacaktır. Ocak ayından sonra bekleyin” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Manisa’da Holiday İn Press Otel’de düzenlenen basın toplantısında partisinin genel merkezi tarafından 17 Eylül’de Gelecek Partisi Manisa İl Başkanlığı görevine yeni atanan Nurten Onultmak ve yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AKP ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

“BUNDAN SONRA TÜRKİYE’YE VEREBİLİCEĞİNİZ BİRŞEY YOKTUR”

Açıklamasında “AKP ömrünü tamamlamıştır” sözleriyle başlayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, AKP’nin artık uzatmaları oynadığını ifade etti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

* AKP, devlet sopasıyla ayakta durmaya çalışmaktadır. AKP artık hizmetleriyle ayakta duramaz. Cumhur İttifakı’nın ortaklarına sesleniyorum. Siz bundan sonra millet desteğini alamazsınız.

* Milletin toplumsal taleplerini yerine getiremezsiniz. İşsizliği, yoksulluğu azaltamazsınız. Siz yolsuzluğu çoğaltırsınız.

* Türkiye’de yasakları çoğaltırsınız. Sizin bundan sonra Türkiye’ye verebileceğiniz hiç bir şey yoktur. Sizin vereceğiniz tek şey korku, açlık, yasaklar, yolsuzluk, yoksulluktur. Çünkü siz tükendiniz.

İlgili Yazılar