Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. Radyo Ege’nin sahibi değişti
Genel

Radyo Ege’nin sahibi değişti

vadi vadi - - 2 dk okuma süresi
17 0

Bölgenin en çok dinlenen radyosu Radyo Ege ile İnternet haberciliğinin yükselen yıldızı Son Mühür güçlerini birleştirdi.

1996 yılında Cem Bakioğlu ve bir kaç iş insanı birlikteliği ile EgeTv’nin kardeş kuruluşu olarak kurulan Radyo Ege, 2017 yılında Ege Tv’nin kapanması ile tek başına yayın hayatına devam etmişti. Bakioğlu, medya sektöründen çekilmek istediği için Radyo Ege’de bulunan tüm hisselerini Kandemir Medya Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Kandemir’e devretti.

Yeni yerinde, yine yeni yeniden sevenleriyle buluşan Radyo Ege’de, her sabah Ahmet Erdoğdu ile Yol Saati programıyla güne pozitif başlayacak, öğlen Eylem Aslan’ın sunduğu E Vitamini ile mola vereceksiniz… Akşam, yorgunluğunuzu Arif Güven Show Time ile atıp, yüzünüz de tebessüm oluşması sağlanacak… Saat başı haber bültenleriyle haberdar olacaksınız… Alışkanlık yaratan programları, sürpriz telefon bağlantıları, dinleyici buluşmaları, birbirinden özel hediyeler sizleri bekliyor. Radyo Ege 92.7 frekansında, internet ve telefon aplikasyonlarıyla dilediğiniz her yerde yanı başınızda… Gözünüz işinizde kulağınız Radyo Ege’de olacak…

Kandemir Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kandemir, “Radyo Ege gibi güçlü bir markayı bugüne getiren Cem Bakioğlu’na çok teşekkür ederim. Son Mühür Tv, Son Mühür Haber Portalı, Son Mühür Gazetesi, Radyo Ege ile daha da güçlendi. Her zaman halkın yanında yer alacak bir yayın yapacağız, bu alanda yatırımlarımıza devam ederek Ege’nin sesi olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

İlgili Yazılar